Evi kira olanlar ne kadar kira ödüyorsunuz

polıs canım ben calısmıyorum . 1 senelık evlıyız dugun ve esyalar ıcın kocıs 35 bın kredı cektı her ay 1000 ytl kredı oduyoz 1.5 aya da bebıs dogacak . Rabbım sen buyuksunnn .. :44::44::44::44:

oyyy kuzum gözün aydın biz evleneli 4 yıl oldu ama bebek yok henüz maddi durumlardan dolayı

oyyy kuzum gözün aydın biz evleneli 4 yıl oldu ama bebek yok henüz maddi durumlardan dolayı
dogrudur ben hamıle kalmayı dusunen butun arkadaslarıma soyluyorum zaten . lutfen borcunuzu bıtırın oyle hamıle kalın .çunklu rahat bır hamılelık gecırmek herkesın hakkı ve borc varken asla olmuyo . canın bısey cekıyor kocana soylemeye cekınıyorsun

canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

bende 460 kira veriyorum .eşimle beraber çalışıyoruz adam gibi evde kalmıyoz yemiyoz içmiyoz yinede elde var sıfırrrrrrr...............

evimiz var 350 tl kira alıyoruz 150 metre kare..denize sıfır klima ve kaloriferli kocamann bir balkonu var şehir içinde ve asansörlü..koca koca 4 odası bir mutfağı var küçük bir şehirde olduğumuz için bu kadar az kira alıyoruz sanırım..millet 450 lerden bahsediyor yaw....

cidden şaşaırdım arkadaşlar bu 500tl kira verenler eviniz kaç metre kare..Allah yardımcınız olsun valla...

800 tl kira veriyoruz ben çalışmıyorum 2. Bebiste yolda ayvayı yicez sanırım bu sene..

ankara da kiralar 300 den başlar en kötü .. yükseğinin sınırı yok tabi..

800 kira veriyoruz. evimizin küçük 2 odası ve açık mutfak salonu var bide banyo tuvalet. burda kiralar çok pahalı

aslında yüksek kira vermektense kredi çekip ev taksidi ödemek daha iyi ama tabi kredi öekecek durumda olmak gerekiyor. allah yardımcımız olsun. kiracı lmak zor iş. paralar boşa gidiyormuş gibi insanın içi yanıyor her ay..

600 dinar kira ödüyoruz.burada evler çok daha pahalı ama 2 kişi ve Türk olduğumuz için indirim aldık :)) indirimli hali bu

senin o bahsettiğin ev istte olsa 1,5 tl kira alırsın kesin aynen dediğin gibi küçük yerde ev para etmiyor ben ankaranın nallıhan ilçesinde oturuyorum burası da çok küçük bi ilçe 200 lira kira 100 lra yakıt parası veriyorum..siz buraya gelin en iyisi kızlar :))))))))
allah yardımcınız olsun bu möübarek gecede de rabbim hepinizin borçlarının edasını nasip etsin inş:)

ben kirada oturuyorum ama aslında evimiz var keçiören de ... nallıhan da eşim memur olduğu için geçici bir süre oturcaz ....
allah hepinize kendi evinizde oturmayı nasip etsin inş.sıkın kızlar dişinizi ..... en azından ayda bi çeyrek alıp kenara atın o olmuyorsa gram altın alın çeyereğin yarı fiyatı allah kolaylık versin bereket versim cümlemize

195 kira2+1 dairede oturuyozkendi evimize geçicez hayırlısıyla..bu ay başlayacak inşaatimiz

Son düzenleme:
300-400 TL kira ne demek yaaaa İstanbul'da resmen kazık kiralar
Oturduğum sitede bodrum kattaki evler bile 900 TL,, İstanbulda yaşanmaz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…