polıs canım ben calısmıyorum . 1 senelık evlıyız dugun ve esyalar ıcın kocıs 35 bın kredı cektı her ay 1000 ytl kredı oduyoz 1.5 aya da bebıs dogacak . Rabbım sen buyuksunnn .. :44::44::44::44:
dogrudur ben hamıle kalmayı dusunen butun arkadaslarıma soyluyorum zaten . lutfen borcunuzu bıtırın oyle hamıle kalın .çunklu rahat bır hamılelık gecırmek herkesın hakkı ve borc varken asla olmuyo . canın bısey cekıyor kocana soylemeye cekınıyorsunoyyy kuzum gözün aydın biz evleneli 4 yıl oldu ama bebek yok henüz maddi durumlardan dolayı
dogrudur ben hamıle kalmayı dusunen butun arkadaslarıma soyluyorum zaten . Lutfen borcunuzu bıtırın oyle hamıle kalın .çunklu rahat bır hamılelık gecırmek herkesın hakkı ve borc varken asla olmuyo . Canın bısey cekıyor kocana soylemeye cekınıyorsun
aminn aminnnn . Allah herkese nasıp eylesinncanım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
evimiz var 350 tl kira alıyoruz 150 metre kare..denize sıfır klima ve kaloriferli kocamann bir balkonu var şehir içinde ve asansörlü..koca koca 4 odası bir mutfağı var küçük bir şehirde olduğumuz için bu kadar az kira alıyoruz sanırım..millet 450 lerden bahsediyor yaw....
195 kira2+1 dairede oturuyoz kendi evimize geçicez hayırlısıyla..bu ay başlayacak inşaatimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?