gzl bi konu olmuş
senin kiramı canım
kira 600
aidat 50
her ay bu parayı verip hiçbirşeye sahip olamama hissi paha biçilemez...
nerde duruosun tatlım bende 550 veriorum 35 aidat
istanbul beylikdüzü... Kiralar daha yüksek burda aslında ama yıllardır oturduğumuz için ev sahibimiz zam yapmadı.. Bizde gülüyoruz ağlanacak hale..Ev olmadan geçinmek çok zor , maaş kiray , aidat , faturalar , mutfak masrafı derken hooop bitiveriyo.. Birikim flan yapılmıyo böyle..
Eşleriniz ne iş yapıo kızlar bizde para yetiremioz
ben kucukcekmece sefaköyde oturuyorum 600 kıra verıyordum evım 2+1 .
Ama yarın tasınıyorum toki ye orda kira 500+ 50 aıdat olcak ..
Her ay bu parayı verıp ev sahıbı olmamak . Ve her gun lojman haberlerini arastırmak cok dokunuyr bana .
Tasınmamın sebebı de 600 verıp mahalle arasında oturup tavandan aşagıya sular kacagına , 550 ile sitede otururum daha iyi .
Ayın 1 .i o kadar cabuk gelıyor ki(
ben bekarım ailemle yaşıyorum.. Ama bi türlü yetmedi yetiremedimBizim gelir - gider tablomuzda bi yamukluk var ammmmaa çözemedim daha :44:
polıs canım ben calısmıyorum . 1 senelık evlıyız dugun ve esyalar ıcın kocıs 35 bın kredı cektı her ay 1000 ytl kredı oduyoz 1.5 aya da bebıs dogacak . Rabbım sen buyuksunnn .. :44::44::44::44:lojman demişsin cnm eşin ne iş yapıo
masal eşim demir işleriyle uğrasıyor bı fırmada calısıo bende calısıorum grafıkerım ama yınede bırıktıremıoz bu ay basladık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?