Evi kira olanlar ne kadar kira ödüyorsunuz

kira 600
aidat 50
her ay bu parayı verip hiçbirşeye sahip olamama hissi paha biçilemez... :37:

nerde duruosun tatlım bende 550 veriorum 35 aidat

istanbul beylikdüzü... kiralar daha yüksek burda aslında ama yıllardır oturduğumuz için ev sahibimiz zam yapmadı.. bizde gülüyoruz ağlanacak hale.. :35: ev olmadan geçinmek çok zor , maaş kiray , aidat , faturalar , mutfak masrafı derken hooop bitiveriyo.. birikim flan yapılmıyo böyle..

istanbul beylikdüzü... Kiralar daha yüksek burda aslında ama yıllardır oturduğumuz için ev sahibimiz zam yapmadı.. Bizde gülüyoruz ağlanacak hale.. :35: Ev olmadan geçinmek çok zor , maaş kiray , aidat , faturalar , mutfak masrafı derken hooop bitiveriyo.. Birikim flan yapılmıyo böyle..

aynen bizde ümraniyede duruoz

ben kucukcekmece sefaköyde oturuyorum 600 kıra verıyordum evım 2+1 .
ama yarın tasınıyorum toki ye orda kira 500+ 50 aıdat olcak ..
her ay bu parayı verıp ev sahıbı olmamak . ve her gun lojman haberlerini arastırmak cok dokunuyr bana .
tasınmamın sebebı de 600 verıp mahalle arasında oturup tavandan aşagıya sular kacagına , 550 ile sitede otururum daha iyi .
ayın 1 .i o kadar cabuk gelıyor ki:((

ben kucukcekmece sefaköyde oturuyorum 600 kıra verıyordum evım 2+1 .
Ama yarın tasınıyorum toki ye orda kira 500+ 50 aıdat olcak ..
Her ay bu parayı verıp ev sahıbı olmamak . Ve her gun lojman haberlerini arastırmak cok dokunuyr bana .
Tasınmamın sebebı de 600 verıp mahalle arasında oturup tavandan aşagıya sular kacagına , 550 ile sitede otururum daha iyi .
Ayın 1 .i o kadar cabuk gelıyor ki:((

lojman demişsin cnm eşin ne iş yapıo

masal eşim demir işleriyle uğrasıyor bı fırmada calısıo bende calısıorum grafıkerım ama yınede bırıktıremıoz bu ay basladık hayırlısıyla

Back