Benim evimde dublex alt katta 2 oda, mutfak,salon, teras ve birde kiler var ust katta da 2 oda ,banyo birde giyinme dolaplarinin oldugu yer var. 6 yillik evliyim evlendigimden beridir 15 gunde bir gelen yardimcim var cam,kapilmamaniz,hali silme gibi buyuk isleri o yapiyor, duzenli geldigince icin onun bi plani oluyo geldigince haftaya iliskin onun disinda ben sadece mutfak ve banyonun genel temizligi disinda birsey yapmiyorum acikcasi, ust kati yatmadan yatmaya kullaniyo oldugumuzdan fazla kirlenmiyo diyebilirim ama ayni sey alt kat icin gecerli deil 2 gunde bir elektrikli supurgesiyle supurulmesi gerekiyo ama biz ufak cocukta oldugu icin salon yerine oturma odasini kullaniyoruz boylelikle salon her daim temiz kaliyor, yine bir oda kutuphane ve oyuncak odasini gibi kullaniliyo orada fena durumdayim olmuyo geri kalanlara yerleride supurge ve viledayla halledebiliyorum acikcasi.
Alt kat banyoyu sadece lavabo olarak kullaniyoruz, her iki kata da temizlikten malzemeleri koyulunca cok yorucu olmuyo