yavrularimiz masum, savunmasiz , bize muhtaçlar ..ALLahin emaneti ayni zamanda onlar .. her anne korkar endi$elenir çocugunu sever,ayagina ta$ degse kendime gelseydi der , kadinlar boyle yaratilmi$ :)
ama morluk için kan aldirinca bebeginin cani yanmadi mi, korkmadinmi igne girerken
o igne girdgindede ayni hassasiligi gosterebilsen ke$ke ..
bak sen nap biliyormusun, kendine guzel bi dr bul :) guzel dr nasil olur , tecrubeli , bin tane tahlil istemeyen uzakdan hasta çocugun nesi oldugunu anlayan yada muayane esnasinda i$te ehr neyse vede senin panikliklerini dinlemeyip sadece kendi doktorluk tecrubsini kullanacak , haa bide reçeteye rastgele bildigi butun ilaçlari yazmazsa iyi olur :)
boyle bi dr bulursan hem sana hem bebegine çok iyi gelecekdir, bebegin gereksiz tahlil testler kurtulur sende terapi gibi bi$ey gormu$ olursun
bebeginin hastalanmasina zalanla ali$acaksin.. eger çocugu fanusa koyup sifir hastalikla yeti$tirirsen ( hastalik dedigim grip nezle vs ) okula gittiginde tahmin bile edemedigin kadar çok zorlanirsin .. bagi$ikligi guçlenmeli çocugun , bu da ya hasta olmakla yada a$iyla mumkun olur ..
benim iki çocugul var buyuk 4.5 kuçuk 3 ya$inda
ikisine verdigim ilacin toplami 1 $i$e ate$ du$urucu yada ant etmez , hatta ant le ate$ du$urucucunun toplami bile etmez 1 $i$eyi :)
hastada olurlar ama vucud kendi defeder o hastaligi ben sadece gerektiginde mudahaleederim
mudahaleyide dr a soruyorum tabi kafama gore takilmiyorum ..