Evhamlı bencil kaynanam

Eşiniz neden mudahale etmiyor anne onunsa o baksin neden hep size yukleniyorlar ki ? Evdesiniz diye ise işe girin en azından para kazanmış olursunuz

erkek analarının oğlumun evi diye böyle yuklendikce yuklenmelerine sinir oluyorum

ben sana bir şey yapmıyorum burası oğlumun evi dedi gtti kizina söyledi büyük kavga oldu

ben sana bişey yapmıyorum diyo burası oğlumun evi diyo çıkıyor işin içinde
ay oglunun evi ama benim de evim??? ben de burada yaşıyorum ikimizin de sözü geçer diyeceksiniz olacak bitecek. kendi evinizde sığıntı muamelesine de tamam demeyin, isminizii burada bile "yetim37" yapmışsınız, çıkın bu eziklik kompleksinden biraz kendinize sahip çıkın.

Hepiniz çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim bugün gtti evine ama yine evhamla aramizda gergin gtti esimle konuştum yok beni aldatmadi eşim kaynanam sizi bile tanisa 18 yaşından evliliğinden başlayıp 58 yaşına kadar olan herşeyi anlatıyor ben çok çektim aldatıldım iş tuttum aç kaldım kocam kötü hastayım kötü bseyim mi cikcak dokuz yıldır İzmir'deyim hep ben goturdum doktora benim istediğim evimde kavga etmemesi eşi ile çünkü yiyor içiyor yatıyor şükret haline biraz insan susmali şikayet etmekle ne geçiyor Eline anlayamıyoruz ve benim annem de intihar etti babam normal hastalıktan öldü ama ben neseliyim ama karşımda böyle ağlayan biri oldukça Kendi acılarım da geliyor aklıma kendisi kulada yaşıyor ben İzmir'deyim aranızda İzmir'de olanlar varsa arkadaş olup tanışmak isterim eşime yine bugün söyledim eşimde de var aynı sıkıntılar ama esim konuşmaz içine atar iş yerinde bile bişey olsa hakkını savunamaz o yuzden bu sene Bizim psikoliga gtmemiz lazım ikimizde tükendik ismimi yetim37 koydum gerçekten kendimi yalniz çaresiz hissediyorum kendi memleketimde Kastamonu'da, eşimden ayrilmayi düşünmedim çünkü ikimiz olduğu zaman mutluyuz huzurluyuz çocuk olmasada teselli buluyoruz birbirimizde onu açmaya çalışıyorum sadece.

bacim o zaman onune yemegini koyacaksin, baska hic bir seyiyle ilgilenmeyeceksin. kiymet bilmeyene boyle.. derdini anlatirsa, anne kusura bakma kafam kaldirmiyor de. bagirip cagirip aglarsa esine git annenle ilgilen ne bicim evlatsin de. anneni disari gotur gezdir de, cani sikilmis git yemek yedir de. bakalim sorumlulugu artinca o zaman annesine yine kiyamamaya devam edecek mi? senden once baslar sikayete

İnşallah o evreye geçiş yaparım bende evlilikler kadınların yaptığı fedakarlıkla dönüyor erkekler hep kendi dünyalarında bir haftadır bizdeydi kızı bi kere bile atamadı ne çıktı sonuçların diye ve kızı da ayrı evde hasta oldu gel dedi annesine bana bak diye gtmedi kaynanamda Ondan kızdı kızı eşime diyor ki benim evime yatmaya geliyor bi yemek yapıyor Sabah kahvaltı hazirlamiyor diye onun evine işe gider bende oturur niye ben benim yok çalışmıyorum ondan inşallah hayırlı bir iş denk gelirse kızı gibi kurtulurum bende

siz yumusak kalpli ve vicdanli birisiniz. o yuzden bu kadar bunaliyorsunuz muhtemelen. oncelige sadece kendinizi koyun. mesela kayinvalideniz aglamaya bagirmaya mi basladi, giyin paltonuzu arkadasiniza, ya da bir kafeye gidin. psikolojim bozuluyor kaldiramiyorum deyin. evde ne halt ederlerse etsinler. onceden yardim ediyorsaniz, elinizi cekin. benim hayatimda da cok ozendigim akrabalarim vardi, icimden gelirdi hediye alirdim, gezdirirdim. simdi kolumu kipirdatmiyorum. simdi gelip bana yalvariyorlar suraya gotur vs diye. biraz esinize soyleyin, onun annesi sonucta. aslinda annesinin problemlerini sizin evinize getirmemesi gerekirdi ama herkes onun bilincinde olmuyor. eger esiniz bunu dusunmuyorsa, siz onun ustune daha cok sorumluluk yukleeceksiniz, o da mecburen yapacak.

bir de tavsiyem kizi bunu demis oglu sunu yapmis, hic o muhabbetleri dinlemeyin. ben karismam sizin kendi aranizda vs deyin gecin

Böyle gelmiş böyle gidecek. Bu tarz konularda suçu sadece kayınvalidesinde bulanlara şaşırıyorum. Eşiniz bu duruma müsade ederek suç ortağı misali aynı şekilde hatalı olan taraf oluyorken nasıl sadece kayınvalide bencil olabiliyor? Birde eşimi seviyorum demişsiniz neyini seviyorsunuz Allah aşkına? Sevgi böyle bir şey değil.

Çok teşekkür ederim yazdıklarınızı evet yumuşak kalpliyim ama kimse değişmiyor ama insan kendisi için bir şey yapmali bende polikistik over var kilo vermeye çalışıyoruz diyet yapıyorum kitap okuyorum evet çok mutsuzum bunaliyorum ama mesgale buluyorum kendime kac defa söyledim bak bende imtihandayim kimse bu dunyadan imtihansiz geçmiyor ya tercih yapacak evlatlarından yardım isteyip boşanıp ayrı ev cikcak yada geldi geçti esimdir diycek Mesela yanında kavga ettik elimizde olmadan bizde kavga ediyorduk bunalimdayiz her gün senin yanında yapsak sende dersin ayrilin dersin derim bir şeyi bin kere söylediğini zaman kıymeti olmuyor ne kocası ne kızı duymuyor umursamıyor ayni tas ayni hamam diyorlar biraz susmak lazım öz degerini komşuları da aynı dinlemiyorum herkese ona hak versinler diye anlatıyorum ama herkes acı çekiyo bu hayatta herkes mutsuz

Sevgi herşeye katlanmak mi alttan almak mi hep yardımcı olduk hep söyledik ama bize naz yapıyor kızı dövdü kac kere üç ay kalıp eve döndüğünde ev işlerinde yada temizlikte yardımcı olması her zaman azarladı ama ben yoruldum kötu Bir şeyin yok gül gibi bakıliyorsun dua et sukret iyi düşün iyi olsun biri kızın biri kocan kafamız doldu dediğimde burası oğlumun evi dedi eşimi olen oğlu ile karşılaştırıp neden böyle yaptın dedi eşim niye karşılaştırıyorsun dediginde sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…