Evhamlı bencil kaynanam

yetim37

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
15
10
35
İyi geceler bu mesajı gece uykumdan uyuyamayip yazıyorum çok mutsuzum 34 yaşındayım evliyim dokuz senedir çocuğum olmadı severek evlendim esim sessiz biri kimseyi kırmayan annesi bir evladını trafik kazasında kaybetmiş birde kızı var ama en çok bana nazlaniyor evlendigimden beri hasta gidiyoruz bsey çıkmıyor hep oram buram ağrıyo bsey çıkacak diye korkuyorum ben çok çektim kocam bana değer vermedi aldattı sürekli böyle hep ben doktora götürüyorum yatılı kalıyor bi iş yapmıyor kızı okuyor diye bakmadı sonra çalışıyor diye bakmadı ve dişli anasına karşı azarlıyor yeri geldi dövdügude oldu ama o kızı oldu ben bunaldigim zaman gtti kızına şikayet etti biz kavga ettik ben evin isini yapan esine bağlıyım hem yatılı olarak kalıyor senelerdir gelip gidiyor ama eşinden şikayetçi bizim evde onunla bağıra çağıra kavga ediyor eşim uyarsa ağlıyor acindiriyor kendini ölen oglu 19 yaşında rest çekmiş babasına sürekli onu ornek veriyor sürekli kendini savunmamız babayı terslememizi istiyor bu arada bosanmiyor ama kocasına böyle eziyet etmek istiyor kendide diyor o bana yapti bende ona yapcam diye ben artık yüksek sesini ağlamalarini duymak istemiyorum ilgilenmek istemiyorum ama siyrilamiyorum sürekli ben bizi hiç düşünmüyor sürekli bende bişey cikcak hastayım memeden kitle alındi işin tedavisi gördü ben baktım ama hem evin işi hem onun bağrislari evde kocasıyla tlfla kavga o günler gelecek diye korkuyorum kalbim atıyor şimdi yine bizde isi bitti hastanede ama bir hafta durdu hem yine eşi ile kavga evhami bişey çıkarsa yine benim başıma kalcak bende tüp bebek tedavisine gtcem artık yoruldum kendi annem babam vefat etti kardeşim yok gurbetten yalnızım erkek analarının oğlumun evi diye böyle yuklendikce yuklenmelerine sinir oluyorum kizi bağırıyor çağırıyor bakmıyor ama kişi ben ufak bişey desem mecburiyetten geldim diye siyriliyor kafam kaldırmıyor esim annesini kiramiyor psikolog gt dedik gtmiyor ben napicam mayista film çekilmeye gelcek bişey çıkarsa ameliyatlik yine bende kalacak ben yalnız kalmak istiyorum tüp bebek tedavisinde aşılama zamanı burda tedavisi gördü bittiği halde gtmedi ben evde o ve misafir varken ben aşılama oldum Kendi kızıda bakmadığı halde benim gibi azarlar kırar ama ana kız olurlar çok üzülüyorum aynı evde yatılı kalmak istemiyorum gelsin gtsin ama yatılı katlanamiyorum ne olur bi tavsiye verin eşim içinde kendini beni savunsun annesine hep baktı bakcak ama sürekli Duygu sömürüsü yapıyor yoruldum bildiğiniz dua varsa o da olur çok çaresizim ummadığım anda patlamaktan korkuyorum önceden de oldu ama değişmiyor hiç bir şey değişmiyor hep Kendi sorunları çektikleri hastalıkları ezberledim artık ben uzak durmak istiyorum yatılı kalmasın istiyorum

Sürekli kullandığınız İSTEMİYORUM kelimesini kendisine söylediniz mi?
Olasılıkla söylemediniz buraya yazınca da valide okuyamayacagına göre oturup konuşmalarınız.
Burada yaptığınız gibi yazarak degil sesli konuşarak yapın.
Dinlemez gelir,üzülür vs derseniz önce psikiyatri desteği alacaksın sonra hayatımızda kalmaya devam edeceksin diyebilirsiniz.
Etrafına psikolojik şiddet uygulamayı bırakacak

Net olacaksın canım psikolog serhat yabancıyı takip et diyor ki o kavga çıkacak mı gerekirse çıksın ama bu şekilde bir ömür bak sana yazık stresten belki çocuğun olmamış.. benimde apandisitim patladi ..ama artık kafam rahat resti cektim hepsine hepsi durması gereken noktayı biliyor artik

Senelerdir böyle gelmiş böyle de gider. Tavsiyelerle bir şeyi değiştiremezsiniz. Kocanız sizi buna maruz bırakıyor, hazır çocuk da yokken boşanmak yerine tüp bebeği zorlamak neyin kafası anlamadım.
Evet eşim maruz bırakıyor eşime aslında daha kızgınım eşimi seviyorum oda çocukken onların kavgalarını görmüş kulaklarını tıkarmış ikimizde psikologa gtmeyi düşünüyoruz bakalım içine kapanık eşim

Dedim iki sene önce üç ay kaldığında kafa bu dedim ben sana bir şey yapmıyorum burası oğlumun evi dedi gtti kizina söyledi büyük kavga oldu bayramda ben annesine baktım her bayramda oraya gideriz ev işi yaparım eşim boya yapıyordu kırk yılda bi kere yardım etti ben boya bilmem başka ev işi yapıyordum sende boya yapacaksın dedi üstüme yürüdü eşimde dedi neden böyle oluyor benim hanıma diye sonra banyo kapısında annesi ne yaptın gtcekler dedi gorumcemde siktirp gtsinler her zaman beni dinlemiyon pişman oluyon dedi bende onu duydum ne demek bu dedim bende yaptıklarını dedim diyo işte o zaman eşim deseydi benim hanım sana baktı kızın mı baktı beni ölen kardeşimle karşılaştırıyon ben sana evlatlık yapmadım mı diye o zamn çektik geldik üç ay gtmedik sonra kiz kardeşi kaza yaptı gttik ortam yumuşadı ayni tas ayni hamam yine benim üstümde hersey kırmadan dökmeden olmayacak ama hep diyorum inan çözüm bulcam diye ben çözümsüz kaldım çok daralıyorum

İşte onu anlayamadım ben sana bişey yapmıyorum diyo burası oğlumun evi diyo çıkıyor işin içinde bende ayni kızı gibi gaddar olmak istiyorum azarlamak istiyorum nefret geliyor içimden artık sonra eşime patloyoyrim çünkü eşim yüzünden hepsi

Kv ye de eşinize de istemediğinizi söyleyip sınır çizeceksiniz. Tek çözüm bu. Bu stres altında boşuna tüp bebek tedavisi görmeyin. Boşuna tedavi görmüş olursunuz. Bu tedavilerde mümkün olduğunca stresten arınmak lazım.

Gozunuzu acin. Biraz acitcak ama gercekleri konusayim. Evladi olmayana zor ama boyle bi ortamda cocugunuz olmadigi icin sukredin. Bunun cekilecek nesi var. Esiniz zaten silik. Annem babam.uzulur diye beklemiyosunuz. Cocugum var kiyamiyorum diye beklemiyosunuz. Ne icin bekliyosunuz o evi?

Sakın çocuk yapma...

Yani kadının kocası evi ve evinin olduğu şehirde hastane yok mu niye size geliyor bu.
Eğer gerçekten zorda iseniz kavga çıkar. Olmasın deyip durmayın patlarsiniz bir anda siz bile şaşırirsiniz halinize

Aşırı tuhafsınız, bu inanlara ne mecburiyetiniz var da sürekli içli dışlısınız, eşiniz de ayrı bir olay zaten , boşanın bence bu nasıl bir evlilik

Sizi aldatan adamı niye hala seviyorsunuz?

Konunuzu noktalama işaretleri ( nokta, virgül vb) kullanarak düzenlemenizi öneririm. Bazı yerlerde görümcenizden mi bahsediyorsunuz, kayınvalidenizden mi anlaşılmıyor.

Sahsen afedersiniz ilk esimi paylarim, sonra kayinvalidemi eve almam. Diyeceksiniz ki cok sert degil mi? Degil. Neden? Hastalik anladik, ama burda mesela fiziksel hastalik degil. Kadin mutsuz hayatinin faturasini bütün sülaleye kesmeye calisiyor. Tedavi desen almamis almaya da niyeti yok cünkü tedavi olsa etrafa nasil naz yapacak. Cocugunun ölümünü baski malzeme olarak kullanacak kadar gidiyor. Böyle bir insan icin rahatimi bozup durmam. Siz de fazla iyi niyetlisiniz. Sizin sagliginizin icine ettikten sonra kimse "ah ne iyi yaptin da sınır cizmedin" demeyecek. Stres cok büyük bir etken vücutda. Yogun stres altinda ha asilama oldudunuz ha olmadiniz fark etmez. Tutma ihtimali düser. Esinize de gelince: Sirf annesinin manipulasyonun kralini yapiyor diye sizi kurban etmeye hakki yok. Ona kiyamazken size kiyabiliyorsa onda da sorun var. Sınırı esiniz cizecekti. Bu saatden sonra ona söz hakki dahi tanimam. Görümcenizle de görüsmeyin. Gereksiz fare gibi atlayip durmasin yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…