Evgör mobilya dan aldığım çocuk odası başıma bela oldu

Banu 987

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5
0
16
49
Evgör mobilya dan internete beğendiğim bir çocuk odası takımı aldım . Ilk hafta çalışma masası dağıldı. Yatak başlığı kırıldı Ray Dolap raylari problemli olduğundan sürekli yerinden çıkıyor. Defalarca iade etmek istedim ama her seferinde gelip tamir edip bir şekilde beni ikna etmeyi başardılar. Son olarak iki dolap kapağı birden yerinden kurtulup üzerimize devrildi. Iki yaşına yeni basan oğlum altında kalmaktan son anda kurtuldu. Firma ile defalarca görüştüm. Her seferinde aynı kişiyle tekrar konussam bile derdimi yeniden anlatmak durumunda kaldım. Bana garanti süresi dolduğu için iade yada değişim yapamayacaklarini ancak çok haklı olduğumu söyleyip usta yolladim ar. Usta kırılan parçalari yapıştırıcı ile yapıştırıp ray kapakları yeniden takip sanki ray sistemini değiştirmiş gibi yaparak bana onayladigimi bildiren bir evrak imzalamaya kalktı. Velhasıl birkaç başarısız görüşme daha yaptık. Sonunda bir şikayet sitesine derdimi yazdım. Bir hafta sonra arayıp ürünü eğer istersem degistirebileceklerini söyleyerek elimde fotoğraf olup olmadığını sordular. O anda çocuğun derdine dustugumden aklıma gelmemişti. Olmadığını söylediğim musteri temsilcisi bir iki onay alması gerektiğini söyleyerek telefonu kapattı. . Birdaha ne arayan ne soran yok. Ürünler son derece kalitesiz. Anladigim kadariyla tedarikçi firmalara urettiriliyor. Satış sonrası hizmet diye birşey beklemeyin. Insanin gerçekten Sabrini bitiriyorlar. Siz siz olun her durumda fotoğraf çekmeye hazır bekleyin. Ne olur ne olmaz.

Eltimde aynı durumda ne dolaplar dogru duzgun acılıyr nede kapanıyor ve oda evgordn aldı kac kere dedim bu ne boyle diye oda yeni oldugu icin sanırım diyr yoooook ya kalitesz uflesen ucacak

Eltimde aynı durumda ne dolaplar dogru duzgun acılıyr nede kapanıyor ve oda evgordn aldı kac kere dedim bu ne boyle diye oda yeni oldugu icin sanırım diyr yoooook ya kalitesz uflesen ucacak
Merhaba, gerçekten kırılan dökülen parçalar dışında kullanılan malzemelerin kalitesizligi de sinir bozucu. Firma kendi ürettiği ürünleri değil anlaşmalı olduğu küçük esnafın ürünlerini satıyor. Anladigim kadarıyla bunlara nazı sözü de geçmiyor. Oluşturduğu pazara bakılırsa kalite yönetimi oldukça düşük. Bana en son tamir için gelen usta firmaya kapaklarının birdaha asla düşmeye konusunda söz vermiş. Bana da durumu aynen ilettiler. Yazılı belge verebilecek misiniz dediğimde Hayır cevabını aldım. O zaman ne yani usta yemin mi edecek.?? Komik... zaten kapaklar yerine oturmuyor. Senin adına üretim yapan bir firmadan kalite garantisi nasıl istemezsin aklım almiyor. Hadi istemedin o zaman şikayetiniz varmış ama biz bu işten ekmek yiyoruz diye aglamayacaksin. Vatandaş sana calismiyor. .

İnternettrki sikayetinizi yineleyin. Tekrar ararlar. Kac kere gelmisler kac kere aramissiniz bunlarin kaydi vardir ellerinde. Fotograf sart degil.
Bizimde bazamizin yaylari bozuldu. Ses cikiyodu donerken. Yok garanti suressuresi bitmis falan dediler. Bitince atip yeni yatak mi alicaz her seferinde ne bicim firmasinix siz dedik.ustune gittik. İnternetten sikayet yazdik. Sonra gelip icine baska bir baza yerlestirdiler. Ozur dileyip gittiler. İsin pesini birakmayin. Bi de cocuk odasi allah korusun cocuga bi zarar gelebilir

Teşekkürler deneyeceğim . Zaten beni çıldırtan da dolap kapaklarının üzerimize devrilmesiydi. Ikisi birden yerinden kurtuldu. Acamadim için eşime yardım istemeye gidiyordumki son anda omuzuma yaslandilar. 2 yaşındaki oğlum hemen arkamda ydi. Saniyeler ile kurtuldu çocuk. Kapak dediysem öyle küçük birsey sanmayın iki koca ray kapatan bahsediyorum. Biri ayna ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…