Evgör mobilya dan internete beğendiğim bir çocuk odası takımı aldım . Ilk hafta çalışma masası dağıldı. Yatak başlığı kırıldı Ray Dolap raylari problemli olduğundan sürekli yerinden çıkıyor. Defalarca iade etmek istedim ama her seferinde gelip tamir edip bir şekilde beni ikna etmeyi başardılar. Son olarak iki dolap kapağı birden yerinden kurtulup üzerimize devrildi. Iki yaşına yeni basan oğlum altında kalmaktan son anda kurtuldu. Firma ile defalarca görüştüm. Her seferinde aynı kişiyle tekrar konussam bile derdimi yeniden anlatmak durumunda kaldım. Bana garanti süresi dolduğu için iade yada değişim yapamayacaklarini ancak çok haklı olduğumu söyleyip usta yolladim ar. Usta kırılan parçalari yapıştırıcı ile yapıştırıp ray kapakları yeniden takip sanki ray sistemini değiştirmiş gibi yaparak bana onayladigimi bildiren bir evrak imzalamaya kalktı. Velhasıl birkaç başarısız görüşme daha yaptık. Sonunda bir şikayet sitesine derdimi yazdım. Bir hafta sonra arayıp ürünü eğer istersem degistirebileceklerini söyleyerek elimde fotoğraf olup olmadığını sordular. O anda çocuğun derdine dustugumden aklıma gelmemişti. Olmadığını söylediğim musteri temsilcisi bir iki onay alması gerektiğini söyleyerek telefonu kapattı. . Birdaha ne arayan ne soran yok. Ürünler son derece kalitesiz. Anladigim kadariyla tedarikçi firmalara urettiriliyor. Satış sonrası hizmet diye birşey beklemeyin. Insanin gerçekten Sabrini bitiriyorlar. Siz siz olun her durumda fotoğraf çekmeye hazır bekleyin. Ne olur ne olmaz.