Evet cigerlerim temiz cikti covid gecirdim covitle basladi zaten covid bitti bu lanet olasica nefes darligi gecmediDoktora göründünüz mü
Merhaba kizlar 3 hafta once aniden basladi bu kabus ve gogus hastaliklarina gitmistim akciger filmi nefes testim her sey normal cikti.2 gun sonra covit oldugumu ogrendim covid gecti ama bu lanet olasi nefes darligim gecmedi.soyle tarif ediyim surekli derin nefes alma ihtiyaci duyuyorum alamayinca esnemeye calisiyirum ama hep yarim kaliyor.sonra goz yaslari desen kizarip bozarma vs.yani surekli derin nefes alma mucadelesi ozellikle aksamlari hayatim kabusa dondu resmen nasil gecer bu ne olur yardim edin ruhum daraliyor artik
İnanin artik aksam olsun istemiyorumCovit olunca nefes alamayacagim diye bilincaltiniza yerlesmis olabilir mi?
Hersey normal ciktiysa ben psikolojik oldugunu dusundum.
Seneler once benim de bir anda basladi.aklima gelince ayni tarif ettiginiz gibiydim ama aklimdan cikinca normal seyrindeydi nefes alip verisim.
Benim az surdu ama o az sure bile kabus gibiydi sizi cok iyi anliyorum.mutlaka doktora gorunun hafif bir sakinlestiriciyle sorununuz cozulecektir diye dusunuyorum.
Goguse gitmistim bisey yok ic hastaliklarina gidicem yarin artik dekirecem hayatim karardi resmenDerin nefes almaya veya esnemeye calisinca goguste tuhaf bir his oluyor ve devam edemiyorsunuz degil mi? Veya bir öksürme geliyor?
Covid olunca bende de boyle oldu. Benim yaklasik 1 hafta icerisinde gecti ama babamin mesela 3 ay olacak devam ediyor.
3 6 aya kadar devam edebildiğini okumustum.
Bir oksimetre edinin. Ve triflo ile calisin. Daha yeni atlatmissiniz. Gececektir.
Amannn sizin daha kotuymus.birden bire gecti bende ama biliyorumki yine baslicak en yakin zamanda psikologa gidicem ilac ne vermisti size?covidle beraber ben de bunları ve daha beterini yaşadım. yok kalp krizi geçiriyorum dedim kaç kere acile taşındım. kaç kere solunum testi, kalp kotrolleri, kan vs yapıldı. göğüs tomografisi vs. en son psikiyatr kaygı bozukluğu dedi. ilaç başladık 4 ay oluyor daha iyiyim. ama o dönem kabus gibiydi akşam olsun istemiyordum. yemek içmek yok vs. şu an siz bunu yazınca ben de başladı mesela sıkıntı. triflo da yaptım. oksimetreyle sürekli oksijenimi ölçüyordum 3 adet oksimetrem var(( sağlamalı yapıyordum bir de (( artık yapmıyorum. nefes alamayacağım gibi bir döngüye gireceksem temizlik yaptım ilaç etki etmeye başlayana kadar. bir de sakinleştirici vermişti doktor. geçmiş olsun. yaşayan bilir (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?