EVET SONUNDA ÇOK MUTLUYUMMM :))

shinez1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
4
3
37
Merhaba arkadaşlar,
Bende meme protezi ameliyatı oldum :) Çok mutuluyum çünkü bütün sorunlarım tek ameliyatta çözüldü.Çok uzun zamandır bu ameliyatı olmak istiyordum fakat bir türlü cesaret edemiyordum.Tabi ki böyle bir doktorla karşılaştığım için şanslıyım sanırım çünkü memelerim gerçekten feci durumdaydı.Ameliyat olan arakadaşlarım vardı ve beni çok korkutmuşlardı.Ağrı ve daha bir çok olumsuzluk.Keşke daha önce gelseydim kendi kararımı verip sizinle daha önce tanışsaydım harika bir operasyon oldu ellerinize sağlık. Çoookkkk teşekkür ederim Doç.Dr.Onur Egemen :))))

Geçmiş olsun

Ben 330 cc taktırmayı dusunuorm ama 275 merak etmiyorumda deil boyum 158 acaba fazlaca buyukmu olur?

Merhaba arkadaşlar ,
Liv hospitalde ameliyat oldum 275 cc konuldu göğüslerimin altında sadece ufak dikişler var ordan yerleştirdi. Ben orta büyüklükte bir şey tercih ettim ama şimdi diyorum acaba 300 cc mi olsadı :)))

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Aslında hem çok lüks bir hastanede ameliyat oldum hem doçent bir doktor hem mentor marka en iyi protez kullanıldı ve sadece 13.000 tl ücret ödedim. Çok şükür her şey yolunda.Sanırım bu sene sadece bikini giyeceğim:))))Kendime özgüvenim geldi. Anladım ki bir kadın için çok önemli bir konu :))
Tekrar teşekkür ederim Doç. Dr. Onur Egemen ve Liv Hospital ailesi ...

Hepimizin fiyat eşiği farklı tabii ama 13 bin için "sadece" demenize şaşırdım doğrsu Tabii önemli olan mutlu olmanız hayırlı olsun yeni göğüsleriniz

Çok teşekkür ederim :)))ben çok araştırma yaptım aynı klasmandaki ve doktor hastane kalitesi olarak çok uçuk rakamlarla karşılaştım. O yüzden bu benim için iyi bir rakam. Ama tabi ki taksit yapmaları bu ödemeyi yapmamı da kolaylaştırdı. Sağlık söz konusu olduğunda hepimiz gibi bende hassasım ve bu ameliyatı bir kere olmak aynı süreçleri bir daha yaşamamak için tecih ettim. pişman değilimmm :)))

Bende Ataşehir acıbadem hastanesinde oldum ki çok lüks bir hastane 8.500 tuttu artı dikleştirmede var. Sizinki bendede pahalı olmuş Prof ların nerdeyse o fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…