Evet oylama sonucunda 2012 ylında ....

Tüm EN'lere tebrikler...

Kadınlar Kulübü güzel bir aile olduğunu yine kanıtladı bence...

Eğlenceli, gücenmeden, yok ben sana oy verdim sen neden bana vermedin demeden bu yılı da atlattık...

Darısı 2013 ün başına...

Tüm birincileri tebrik ederim..."En güzel yorum yapan üye" kategorisine layık görülmek gerçekten gurur verici...
Herkese teşekkürler...
K.K yönetimine, tüm editörlere, site sahiplerine ve özellikle bizimle her daim ilgilenen, kaprislerimize katlanan, kahrımızı çeken muneye ayrıca teşekkür ederim...

peki sen bana neden en ısınamadığım üye diye oy verdin

muneye söyliyimde seni banlasın

ayrıca başka editörlerde beni oylamış

istenmiyorsam açık açık söyleyin

bi tek mune oy vermemiş :13:

A m o n r a, canavar, caramello, ehlimana, incimnaz, Kardelen, Kazen, kürk_mantolu_madonna, marjinalfaydali, meltemtnc, nilim, ozdn, sashamia88, sevgidemir, sifaa

sizi hiç unutmayacam

benim 2 incim de 1.olmus aferin

tebrik ettim 1.leri

Son düzenleyen: Moderatör:
adil bi sekilde birinci olan tüm arkadaslari tebrik ediyorum
ladyevil, melodi ve yönetime tesekkürler. eglenceli bi yarisma oldu gercekten.
ve bi arkadasinda söyledigi gibi bazi kisilerle tanisma firsati dogdu.

Banada oy veren ve birinci yapan kk fistiklarina kocaman kocaman öpücükler ....

Herkeze sevgilerle yarışma anacım yarışma ister ısınsınlar ister yansınlar baa banene ayol burda iki kelam ediyoruz alt tarafı

keske kotu kategorıye yazmıslar dıye sıkayet etseydın ben ısınıkım sana kedı tanısmıyoruz ama olsun nede olsa aynı sehrın havasından suyundan ıcıyoruz soluyoruz

Bütün birinci olan arkadaşları tebrik ediyorum..tabii birinci olmayanları da ve emeği geçenleri de :)

ama özellikle benim gönlümün birincileri olan;Hanım ablamı,Libyana'yı,Elossamı,Mune hanımı,Keri'yi,Birsen'i ve haksızılığı ortaya çıkararak en iyi çıkış da en olan Ausenica'yı ayrıca tebrik etmek istiyorum.

eğlenceli ve güzel bir yarışmaydı.

Son düzenleme:
Ya ben yine bir şeyler kaçırmışım belli ki
Ne olduğunu biri bana da anlatabilir mi rica etsem?
Kim yapmış haksızlık nasıl yapılmış merakta kaldım yahu... :44:

beni sayma zaten sen apla, gönlünede giremedik

Ya ben yine bir şeyler kaçırmışım belli ki
Ne olduğunu biri bana da anlatabilir mi rica etsem?
Kim yapmış haksızlık nasıl yapılmış merakta kaldım yahu... :44:

canım bi dalda, birisi sahte üyeliklerle 1. olmuştu, tacı alınarak 2. ye verildi
yani gerçek 1. ye

Son düzenleme:
Biri özel mesaj atmış çok güldüm paylaşmadan edemeyeceğim,

"evlensen de şu zulmün bitse, lise kimyacımız da bebeği olunca melek oldu, dayım da kalp ameliyatı olunca bak bütün site seni asabi buluyor..." şeklinde,

bende cevap olarak ;

"aynı hatayı yapıp farklı sonuç bekleyenler aptallardır ama kalp ameliyatını düşüneceğim" dedim.

Cevabı bekliyorum : )

Carrie kesin.

keyifli , hareketli , heyecanlı , meraklı bir yarışma atlattık tüm enleri tebrik ediyorum 1. olmak isteyip de olamayanlar ise darısı seneye sizlere olsun diyorum haydi geçmiş olsun , hayırlı-uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…