Evet oylama sonucunda 2012 ylında ....

A m o n r a, canavar, caramello, ehlimana, incimnaz, Kardelen, Kazen, kürk_mantolu_madonna, marjinalfaydali, meltemtnc, nilim, ozdn, sashamia88, sevgidemir, sifaa

sizi hiç unutmayacam

Kazeeeennn bu seni üzdümüm yoksa alındın mı kuzum

ooo sonuçlar açıklanmış,tüm birincileri can-ı gönülden kutluyorum.

bize güzel vakit geçirten ladyevile de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum

Herkeze çok teşekkür ederim ederiz buzdolabımın soğuttuğunu kanıtlamış olduk çok sağolluunnnnn

hahahha

Bu arada en çok ceza puanı alan üyelerde seçmeler olsa ben olurdum heralde sanırsam

160 ceza puanım var hala burdayım

Yalnız benim en komiğime giden olay şu

en ısınılamayan üye '' kedi35 ''

kız sevinsin mi üzülsün mü

eğlenceli bi yarışma, ama fazla abartıldı gibime geldi :44:
tüm ''en'' lere sevgiler
Herkeze sevgilerle yarışma anacım yarışma ister ısınsınlar ister yansınlar baa banene ayol burda iki kelam ediyoruz alt tarafı

Ben hepicinizi çok seviyorum.1. leri tebrik ederim.(Diğer arkadşlarımızıda ederim ederim)
1.,2.ve 3. arkadaşlara kupa vereyim bende:)

neyse kaçtım ben i zaten havalar soğuk dahada soğutmayayım ortalığı ama Ödül istiyorum kolay gelmedim ben buralar

aslında ben en güzel avatar anketinide kazanacaktım
ama keleş abla geldi adı elimden

keleş abladan sonra avatar anketinde Carrie.

Hepinizi çok tebrik ediyorum arkadaşlar
Bir çoğumuz bu sayede sohbet etme, kaynaşma fırsatı bulduk

Birincilerimizi tebrik ediyorum. Tüm birincileri forumun sultanları :130: ilan ediyor sevgilerimi sunuyorum hepsine

Herkeze çok teşekkür ederim ederiz buzdolabımın soğuttuğunu kanıtlamış olduk çok sağolluunnnnn

hahahha

ben oy vermedim ama 1.inciliğini kutlarım aday olmak bile güzeldi kendi adıma

Çok eğlenip geyiğini sürekli yaptık 2012.enlerinin yarışmasının

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…