Evet koşu bandında zayıfladım.

tebrik ederim:)))
bende koşu bandı kullanıyorum ama pek düzeli olduğum söylenemez:KK43:(( bikaç gün düzenli devam ediyorum sonra hoop 2 gün ara verince gene bir üşengeçlik geliyor. ayrıca hiç zayıflayamadım.
koşu bandından yürüyüşle birlikte diyette yaptın mı?
günde kaç dk yürüyüş yapıyorsun?

• Evet koşuşu bandında yazıfladım. Başladığım kilom tam 103.800,düm. Şuan ise çok şükür 89kiloyum ve hergün yaptım aksatmadan aksattığım günler ise günde iki kere yaptım. Aksattığım günü tamamlamak için. İlk başladığımda 4 le gidiyordum şimdi ise 6.5 ila 7 arası gidiyorum.
Ne kadar sürede verdiniz acaba? Ben 90 kiloyum ve yeni başladım. Günde 45 dakika yapıyorum yavaş yavaş arttırıyorum. En son 4.7 yle bitiriyorum. Ilerleyen zamanlarda arttırmayı düşünüyorum ama şimdilik ideal olan Hız 4-5 arası galiba. Böyle gidersem ayda kaç kilo verebilirim acaba?

kızlar selamlar bende kosu bandı almayı düsünüyorum öneriniz var mı memnunmusunuz zayıflayan arkadası da tebrik ediyorum en çok hangi bölgenden kilo verdin acaba onu da merak ettim aslında benim kilom üst bölge de ama bacaklarım va popomda sıkılassa iyi olur tabi

en geçen baharda koşu bandını 10 gün falan düzenli kullandım pek kilo verdiğim söylenemez ama sıkılaşmıştım. hem de bir beden:)

• Evet koşuşu bandında yazıfladım. Başladığım kilom tam 103.800,düm. Şuan ise çok şükür 89kiloyum ve hergün yaptım aksatmadan aksattığım günler ise günde iki kere yaptım. Aksattığım günü tamamlamak için. İlk başladığımda 4 le gidiyordum şimdi ise 6.5 ila 7 arası gidiyorum.
tebrik ederim ben de yeni koşu bandı aldım umarım işe yarar

ya şimdi bir arkadaşa yorum yaptım..evde boş duruyor..kullanılmıyor diye..ama yazını okuyunca gaza geldim..benimde kilo vermem lazım..baya..:) haftada kaç gün ve kaç dk yaptın..birde ben 4,5 km. den fazla koşamıyorum ya..:KK43:bir kaç kez denedim..

X