• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Evet Kızlar Hayalimdeki Gelinlikler Burda Kesişti! Buyrun :)

tweety1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
244
0
46
Tekirdağ
Kızlar Eylul de kır dugunumuz olacak Allah ın ıznıyle :)

Gıdıp denemek nasip olmadı ama kesın kararımdır dantel olacak, duvagımda tepeden kabarık olacak saçımın tamamı toplanacak, 36 beden giyorum problem olucagını sanmıyorum ama boydan kaldırması ıcın rahat bol topuklu bı ayakkabıyla dengelemek istiyorum,

İşte uzun süre ınternette gezip gördugum sitelerden hayran kalıp eledıklerım:

$8.JPG

$11.JPG

$10.JPG

$9.JPG

$7.JPG

$5.jpg

$4.JPG

$3.JPG

$2.JPG

$1.JPG

$12.JPG

Sizce ?

ben gelinlikte dantele bayildigim icin tercihlerini cok begendim.
fizigin müsaitse balik formunda gelinlik giyebilirsin arkasi kuyruklu .. uzun tül

koydugun resimler arasinda bunu begendim

attachment.php

Baştan 3. model güzel tatlım...bu tarz modelleri dene bakalım canım..burda durduğu gibi durmuyor üzerinde..herkez her gelinliği taşıyamıyor..

11. sırada olan gelinliği bende arşivime almıştım canım :9:

ben gelinlikte dantele bayildigim icin tercihlerini cok begendim.
fizigin müsaitse balik formunda gelinlik giyebilirsin arkasi kuyruklu .. uzun tül

koydugun resimler arasinda bunu begendim

attachment.php

Evet bu model çok hoş bencede :)

Baştan 3. model güzel tatlım...bu tarz modelleri dene bakalım canım..burda durduğu gibi durmuyor üzerinde..herkez her gelinliği taşıyamıyor..

Yok ben kesın kararlıyım boyle bı modelde benzer abıyeler çok giydim ordan bi fıkrım var cok sabırsızlanıyorum denemek için :)

11. sırada olan gelinliği bende arşivime almıştım canım :9:

Ya bu modelı ben nerde bulurum acaba?

Bakırkoy Fatıh te bı dolanmak istiyorum mayıstan ıtıbaren, Gelınlık 21 Kadıkoy e gıtmış arkadaş pişman olmuş ben gitmıycem galıba. Aysira, Pierre cardin ilk adreslerim galıba, varmı başka?

Evet bu model çok hoş bencede :)

Yok ben kesın kararlıyım boyle bı modelde benzer abıyeler çok giydim ordan bi fıkrım var cok sabırsızlanıyorum denemek için :)

Bakırkoy Fatıh te bı dolanmak istiyorum mayıstan ıtıbaren, Gelınlık 21 Kadıkoy e gıtmış arkadaş pişman olmuş ben gitmıycem galıba. Aysira, Pierre cardin ilk adreslerim galıba, varmı başka?

pierre cardin i bilmiyodum canım ama aysiraya bakıcam bende. izmitte yok zatn doğru düzgün ist bakıcam bende. gelinlik 21 çok pahalı vazgeçtim ondan...

Pronovias'a gidip denesenize...Hem orijinalini de çıplak gözle görmüş olursunuz, kumaşlarına bakarsınız, sonra diktirirsiniz.

Pronovias'a gidip denesenize...Hem orijinalini de çıplak gözle görmüş olursunuz, kumaşlarına bakarsınız, sonra diktirirsiniz.

canım ben dıktırme işine sıcak bakmıyorum, guvenemıyorum daha dogrusu. Hazır bır kalıbı bıkac provada almak istiyorum ben. Tabı butcem Pronovias ın cok altında, ben duvak dahıl en fazla 2500 lıra verebılırım.

canım ben dıktırme işine sıcak bakmıyorum, guvenemıyorum daha dogrusu. Hazır bır kalıbı bıkac provada almak istiyorum ben. Tabı butcem Pronovias ın cok altında, ben duvak dahıl en fazla 2500 lıra verebılırım.

kadıköy merkezde sahrem modaevinde ben bu tarz balık kesimli hem de güzel dantelden yapılma bir gelinlik hatırlıyorum, vitrindeydi birkaç hafta önce. bence kadıköyü bir gezin. bulma ihtimaliniz çok yüksek...

zevkine uyar mı bilmiyorum ama ben bu modeli çok beğeniyorum. straplez olmamak kaydıyla tabi ki :) ama hazırını nerde bulursun bilemiyorum. ben bu eteğin aynısını kendi gelinliğimde kullanıyorum şu an. uygun bir fiyata da diktiriyorum. hazır gelinlik almak daha az riskli bir durum tabi ama, benim istediğim gelinliği hazır bulma şansım olmadığı için diktirmem gerekiyordu. eğer vaktin varsa ve iyi bir modaevi bulabilirsen elindeki bütçeyle tam istediğin gibi bir gelinliğin olabilir. hazır gelinliklerde kullanılan danteller istediğin havayı vermeyebilir. o havayı verecek olan gelinlik markalarının da fiyatı oldukça yüksek. son karar senin tabi ama, eğer vaktin varsa diktirmeni öneririm. mutluluklar dilerim canım. inşallah istediğin gibi bir gelinlik bulabilirsin.

4l118.jpg

hepsi birbirinden güzel gelinlikler canm.3. gelinlk benm bilgisayrmda da kayıtlı yani bende o modeli cok begeniyorum.ama ben ikinciyide cok begendm bana askılı modeller daha zarf gelıo hele güpürlü olunca... :)

Kesinlikle dantel doğru seçim diyorum. Dantelli gelinlikler o kadar hoş ki 1 yıl önce evlenmeme rağmen hala gözüm dantelli gelinliklerde. Pronovias ın gelinlikleri de çok hoş.
Tepeden duvak yapmıştım ben de. Çok daha güzel bence. Gelin çiçeğini de renkli tavsiye ederim:)

kadıköy merkezde sahrem modaevinde ben bu tarz balık kesimli hem de güzel dantelden yapılma bir gelinlik hatırlıyorum, vitrindeydi birkaç hafta önce. bence kadıköyü bir gezin. bulma ihtimaliniz çok yüksek...

Teşekkür ederım Kadıköy e gideceğim mutlaka :)

zevkine uyar mı bilmiyorum ama ben bu modeli çok beğeniyorum. straplez olmamak kaydıyla tabi ki :) ama hazırını nerde bulursun bilemiyorum. ben bu eteğin aynısını kendi gelinliğimde kullanıyorum şu an. uygun bir fiyata da diktiriyorum. hazır gelinlik almak daha az riskli bir durum tabi ama, benim istediğim gelinliği hazır bulma şansım olmadığı için diktirmem gerekiyordu. eğer vaktin varsa ve iyi bir modaevi bulabilirsen elindeki bütçeyle tam istediğin gibi bir gelinliğin olabilir. hazır gelinliklerde kullanılan danteller istediğin havayı vermeyebilir. o havayı verecek olan gelinlik markalarının da fiyatı oldukça yüksek. son karar senin tabi ama, eğer vaktin varsa diktirmeni öneririm. mutluluklar dilerim canım. inşallah istediğin gibi bir gelinlik bulabilirsin.

4l118.jpg

Çok farklı hoşmuş canım gerçekten, kır düğünü için de çok güzel olur, bir bakacağım ne yapacağıma hazır bulamazsam zaman varken :) teşekkür ederım çok.

hangısıne karar verdın..??

12 numara benım tercıhım olacak sanırım :)

hepsi birbirinden güzel gelinlikler canm.3. gelinlk benm bilgisayrmda da kayıtlı yani bende o modeli cok begeniyorum.ama ben ikinciyide cok begendm bana askılı modeller daha zarf gelıo hele güpürlü olunca... :)

Evet teşekkürler :)

Kesinlikle dantel doğru seçim diyorum. Dantelli gelinlikler o kadar hoş ki 1 yıl önce evlenmeme rağmen hala gözüm dantelli gelinliklerde. Pronovias ın gelinlikleri de çok hoş.
Tepeden duvak yapmıştım ben de. Çok daha güzel bence. Gelin çiçeğini de renkli tavsiye ederim:)

dantel herşeyi sevıyorum ben zaten gelınlgım de olsun ıstıyorum çok :)

Bu (yukardaki) gelinliğin eteği çok güzelmiş
Bende gelinliğimi kadıköy gelinlik21de diktirdim
Ama hala çok kızgınım bir türlü verdiğim parayı helal etmek istemiyorum
Çok geçiştirdiler Benim acelemden istfade ettiler
Yardımcı olmak yerien üstün körü yaptılar
Tam o dönem oranın sahibininde düğünü varmış
Bütün mesaiyi ona ayırdılar belkide
İlk kalıbı kesenlerle sonraki işlemleri devam ettirenler farklı çalışanlar oldu
Sanıırm daha yeni başlamış birilerine verdiler benim işimi
Kızcağız yardımcı olmaya çalıştı ona sözüm yok Ama Kesinlike memnun kalmadım
Çok büyük pişmanlıklarım var gelinlik konusnuda
Özellikle direk gelinlik 21 e gidişime çok pişmanım
Bütün Kadıköy ayağımın altındaydı ve ben değerlendirmedim

Konuyu yeni açtığınızı düşünüp gelinlik seçimi için neden bu kadar geç kaldığınızı merak etmiştim :) mgerse nisanda açmışsınız. umarım içinize sinmiştir gelinlliğiniz :)

Son düzenleme:
Back