Gelinlik Modelleri evet kızlar geliniğimi değiştirdim işte gelinliğim

ayyy birden heyecanlandım. sen gelinlik provana gittiğinde ben 1 günlük evli olacağım
gelinliğin çok güzel. benim gelinliğimde krem rengi. bronz tende krem rengi gelinlik çok hoş duruyo. tavsiye ederim:)

bencede ya bronz tende çok güzel oluyo gelinlik ama tabi mayo izleri olmazsa:)
bua arada mutluluklar dilerim inşallah herkes istedği gibi bir gelin olur:)

SAOLUN CANLARIM
tmyy fıstığım ben malesef beyaz tenliyim :) ama bronz gösteren kremmi nedir ondan düşünüyom bakalım araştıracağım onu
evet kremler var bronzlaştıran. sitede dove unkini önermişlerdi. ama sen iyice araştır skata gelme.
bencede ya bronz tende çok güzel oluyo gelinlik ama tabi mayo izleri olmazsa:)
bua arada mutluluklar dilerim inşallah herkes istedği gibi bir gelin olur:)

ben solaryuma giriyorum. karardım biraz ilk provalarda beyaz tenliydim bu son provamda rengim bronzlaşmış biraz. gerçekten hoş oldu.
teşekkür ederim amiinnn inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin. bir defa oluyo bu işler. içimzde uhde kalmasın hiçbirimizin.

canım çok zarif ve hoş duruyor. mutlulklar dilerim. ben de dove bronzlaştırıcının diğerlerinden daha iyi olduğunu okumuştum. Ayrıca arkadaşım geçen yaz kullanmış. biraz kokusu kötü ama güzel bronzlaştırıyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…