Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri evet kızlar bir de buraya bakın bakalım

paradise_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
220
0
arkadaşlar böyle bi sayfa daha önce de açılmış olabilir ama bu sayfayı açma amacım şu ki çoğumuz birsürü yöntem denedik artık işin ustası oldunuz.gerçekten işe yarayan yöntemlerimizi bu sayfaya yazalım kafa karışıklığı olmasın.ben bi krem denemştim malesef kokusu çok fena:KK43: o yuzden 1 ay kullanmam gerekirken yirmi gün falan kullandım.işe yaradı.dolgunlaştırdı ama bırakınca eski haline döndü.kızlar sizlerden ricam aileden kimseye çaktırmadan yapılabilen kokusuz bir yöntem var mı varsa lütfen söyleyin :çok üzgünüm:

Ben geçen sene kara üzüm çekirdeği kullandım canım önce komşumuzdan duydum ama göğüs için değil hücre yenileyici etkilerinden sağlık açısından önemli olduğundan falan bahsetmişti.. Sonra dedim ben de alıp deniyim meraklıyım böyle şeylere.
Daha sonra internette araştırdım baktım göğüs büyütücü etkisi varmış.. Daha bi hevesli kullandım kaydirigubbakcemile3
Neyse yaklaşık 7-8 ay falann (yalan olmasın ama uzunca bi süre) kullandım.
Büyük gelişmeler oldu gerçekten.. Ağrı ile başlayıp dolgunluk hissi veriyor ve gözle görülür şekilde büyüyorlar.
Fakat daha sonra bıraktım ve söndüler biraz.. Yani o dolgunluk kalmadı...
Ama tekrar başladım ben.

Ben de aynen tarçınlı kurabiye gibi, antioksidan etkisi ve damar sağlığına faydaları nedeniyle kara üzüm çekirdeği yemeye başladım. benim tam 3 cm büyüme oldu. üç ay filan oldu herhalde yemeye başlayalı tam emin değilim. ben yemeye devam ediyorum.o yüzden sönme olur mu bilemem. bu arada bir de adaçayı içiyorum ben onu da bundan bayağı bir zaman önce komşumuz getirmiştik. yapıp içtik hoşumuza gitti. sonra burda küç ve adaçayı beraber göğüs büyütüyormuş diye okudum. tesadüfen ben de ikisini birden kullanmış oldum. benim daha fazla büyümez gibi geliyor ama 3 cm 3cm'dir :). Forumlardan okuduğum kadarıyla göğüs büyütmede en etkili şeyler masaj ve egzersiz. Hatta bence kullanılan yağın bir önemi de yok. Tabi bu benim görüşüm. Bence sen herhangi bir şey yemeye içmeye ya da sürmeye başlamadan önce bi süre masaj ve egzersiz yap. ışe yaramazsa takviye alırsın küçü.

teşekkr ederim kızlar ben de başlicam küç e.umarım işe yarar.evet 3 cm 3 cm dir:) kulağa az gibi gelse de görünüşte bayağı fark ediyor biliyrm.peki başka var mı böyle yöntemler? ama evde kimsenin haberi olmadan:KK43: yapılabilecek şeyler.kremler çok kokuyor.masaj kışın yapılmyr öyle her odada.başka önerilerinz var mı arkadaşlar?
sevgiler..

buzla masaj yapabilirsin bir de. ben onu yapıyorum. birer kalıp buzla. buzlar eriyene kadar. diğer masajlar kadar uzun sürmüyor. Banyoya girerken iki kalıp buz aşır dolaptan. ıki dakkikada yaparsın. Bi de bir sıcak bir soğuk su tutuyor bazıları banyodan sonra. egzersizleri de çaktırmadan yapabilirsin basit şeyler. Başka forumlarda yazıyor onlara bakabilirsin.

buzla masaj yapabilirsin bir de. ben onu yapıyorum. birer kalıp buzla. buzlar eriyene kadar. diğer masajlar kadar uzun sürmüyor. Banyoya girerken iki kalıp buz aşır dolaptan. ıki dakkikada yaparsın. Bi de bir sıcak bir soğuk su tutuyor bazıları banyodan sonra. egzersizleri de çaktırmadan yapabilirsin basit şeyler. Başka forumlarda yazıyor onlara bakabilirsin.

işte ben şu buz olayını yapamam soğuğa karşı çok dayanıksızımm yapabileceğim en son şeyy :1ninca:
okurken bile üşüdüm :))

işte ben şu buz olayını yapamam soğuğa karşı çok dayanıksızımm yapabileceğim en son şeyy :1ninca:
okurken bile üşüdüm :))

evet gerçekten zor oluyor. ama ben bir iki sefer yüzüm için dondurduğum çilek yağlı sodayı kullanarak yaptım. o daha dayanılırdı sanki. dene istersen. bildiğimiz maden suyunun içine biraz çilek yağı karıştır. sonra dondur. gözenekler için bir faydasını göremedim ama ne yazık ki:KK43:

Buzu da geçtim, geçen gün duştan çıkarken bi soğuk su tutayım dedim,
o neydi öyle 2 saniye bile dayanamadım bıraktım kaçtım gittim hemen :KK70: :dance:

kızlar bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum devamını bekliyorm.inşallah faydası olcak hepimiz için:enbuyukkk:

Avokado bayag etkili...
Bende gecen sene 6-7 ay küç ve bitki çayları kullandım oldukça etkililer.Ama sıkıldım sonunda bıraktım.
Bende sönme fazla olmadı 1-2 cm küçüldüler o kadar...
ıbrahim saracoglunun kürünü uyguladım 4-5 kez gercekten etkili.
Avokado alınır haftada 2-3 kez yapın derim.
gzateye sarılır yumuşaması beklenir sonra kabugu soyulup catal yardımıyla ezilir icine bir limon sıkılır istenirse cok az sıvıyag ben tuzsuz yiyiebiliyorum ama tuzlu da güzel oluyor...
Özellikle sabah kahvaltılarında çayla güzel oluyor...

merhaba kızlar jelli buz torbaları var ya eczanelerde satılıyor. onlarla çok iyi oluyor ...tabi birazcık üşünüyo ama belli bi süre sonra uyuşunca hissetmiyosun zaten.. tavsiye ederim ben çok memnunumopuyorumnanaktan

Avokado bayag etkili...
Bende gecen sene 6-7 ay küç ve bitki çayları kullandım oldukça etkililer.Ama sıkıldım sonunda bıraktım.
Bende sönme fazla olmadı 1-2 cm küçüldüler o kadar...
İbrahim saracoglunun kürünü uyguladım 4-5 kez gercekten etkili.
Avokado alınır haftada 2-3 kez yapın derim.
gzateye sarılır yumuşaması beklenir sonra kabugu soyulup catal yardımıyla ezilir icine bir limon sıkılır istenirse cok az sıvıyag ben tuzsuz yiyiebiliyorum ama tuzlu da güzel oluyor...
Özellikle sabah kahvaltılarında çayla güzel oluyor...

merhaba canıma.s. ibrahim saraçoğlunun kürü nedir? anlatabilirmisin biraz?

buzun dikleştirme etkisi var göğüs küçükltmek isteyen ablalarda kullanıyor :ecrin_bebek:
bence küç ve adaçayı ağrı sızı yapıyor dolgunlukta veriyor büyütmek için bunlar gerekir. ben sürekli yapamıyorum okul flan var ama bu sfer kararlıyım bu ayın sonuna kdr küç adaçayı ve ıntromtrac ın tarifini yapıcam. snra krem alıcam işe yrarsaa tabiki ilk önce ablalrıma söliceem kaydirigubbakcemile3

X