Nişan evet kızlar benimde nişanım olduuu :)))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
ilk başta çok fazla heycanım yoktu kızlar nısan olmadan bır gece öncesi telaşımdan uyuyamadım saat kaça kadar ertesi gun yanagımda 2 tane sıvılce cıktı ama nısan gunum harıkaydı fotoğraf albumu vs yaptırdık yarın gıdıp fotoğraflarımızı secıcez albumu hazırlayacaklar :) hersey mukemmeldı nısanımız sohbetlı oldu evlılık nısan ıcın konusuldu oyle geçtı nısan sonrası yemege gıdıcektık nısanlım erken kalktıgı ıcın baska zaman gıdelım dedı gıdemedık ama olsun telafısını bana bugun yaptı :) cok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu :) Allah kimsenin mutluluğunu, huzurunu bozmasın :) herkese mutluluklar diliyorum:)

-Küçük bir not: Nişanımda giydiğim kıyafetı merak eden soran bırkaç arkadaş vardı kıyafetımın rengi bu değil model aynı rengi ise koyu yeşil tonları canlar :)

Eklentiler

• $beli-islemeli-abiye-elbise-ilmio.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 93
allah mutlu mesut etsin inşallahhh devamına da erdirsin yüzünüzden gülücükler eksilmesinn .)

allah tamamına erdirsin kıyafetinizde çok güzelmiş kim bilir nasıl mutlu huzurlusunuzdur darısı bizlerin başına inşallah

allah tamamına erdirsin kıyafetinizde çok güzelmiş kim bilir nasıl mutlu huzurlusunuzdur darısı bizlerin başına inşallah

Amin canim cumlemize :) arada ufak tefek sorunlar olur ama kaideye almamak lazim bazi seyleri insanlari memnuun etmerk cok zor gercekten allahim herkesi istedigi gibi gonlune gore versin ins :)

Amin canim cumlemize :) arada ufak tefek sorunlar olur ama kaideye almamak lazim bazi seyleri insanlari memnuun etmerk cok zor gercekten allahim herkesi istedigi gibi gonlune gore versin ins :)

Canımm öncelikle hayırlı olsunn çok çok mutlu olunn inşallahhh =)) Evet dedğin gibi okadr cok aksılıkler oluyorkı takmamak lazım walla insanın sevdiceği yanında oluncaa kıyamet kopsa gözünde değill benim hayatımda iyiki varr =) onuu çook seviyorummmm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…