• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan evet kızlar benimde nişanım olduuu :)))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
ilk başta çok fazla heycanım yoktu kızlar nısan olmadan bır gece öncesi telaşımdan uyuyamadım saat kaça kadar ertesi gun yanagımda 2 tane sıvılce cıktı :( ama nısan gunum harıkaydı fotoğraf albumu vs yaptırdık yarın gıdıp fotoğraflarımızı secıcez albumu hazırlayacaklar :) hersey mukemmeldı nısanımız sohbetlı oldu evlılık nısan ıcın konusuldu oyle geçtı nısan sonrası yemege gıdıcektık nısanlım erken kalktıgı ıcın baska zaman gıdelım dedı :( gıdemedık ama olsun telafısını bana bugun yaptı :) cok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu :) Allah kimsenin mutluluğunu, huzurunu bozmasın :) herkese mutluluklar diliyorum:)

-Küçük bir not: Nişanımda giydiğim kıyafetı merak eden soran bırkaç arkadaş vardı kıyafetımın rengi bu değil model aynı rengi ise koyu yeşil tonları canlar :)

Eklentiler

• $beli-islemeli-abiye-elbise-ilmio.jpg
    $beli-islemeli-abiye-elbise-ilmio.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 93
allah mutlu mesut etsin inşallahhh devamına da erdirsin yüzünüzden gülücükler eksilmesinn .) :71::71:

allah tamamına erdirsin kıyafetinizde çok güzelmiş kim bilir nasıl mutlu huzurlusunuzdur darısı bizlerin başına inşallah:16:

allah tamamına erdirsin kıyafetinizde çok güzelmiş kim bilir nasıl mutlu huzurlusunuzdur darısı bizlerin başına inşallah:16:

Amin canim cumlemize :) arada ufak tefek sorunlar olur ama kaideye almamak lazim bazi seyleri insanlari memnuun etmerk cok zor gercekten allahim herkesi istedigi gibi gonlune gore versin ins :)

Amin canim cumlemize :) arada ufak tefek sorunlar olur ama kaideye almamak lazim bazi seyleri insanlari memnuun etmerk cok zor gercekten allahim herkesi istedigi gibi gonlune gore versin ins :)

Canımm öncelikle hayırlı olsunn çok çok mutlu olunn inşallahhh =)) Evet dedğin gibi okadr cok aksılıkler oluyorkı takmamak lazım walla insanın sevdiceği yanında oluncaa kıyamet kopsa gözünde değill benim hayatımda iyiki varr =) onuu çook seviyorummmm =)

Back