evet kızlar ankaradan yemek takımım geldi yorum yorum :):)

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
internette tam takım resmini aynısını bulamadam ama kutudan çıkarabildiklerimi çektim çektikçe eklerm gene :) model ve marka güral porselen lovely kutusunda bu yazıyor ama google amcamdan bulamadım sitesindede eğer bulan olursa eklesn :) ya bu resimlere büyük diyor eklerken başkalrı ekleyince büyük büyük nasl ekliyor anlamadm gitti bende kırpyorum resmi öyle koyuyorum birinci resmim nescafe fincanı sanırm :) $DSC04203.webp$DSC04202.webpdiğeri çorba kasesi yorumları beklıorm bakıp geçmek yok m:)

böle çok belli olmuyor. güral porselen olduğuna göre güzel olsa gerek :34: hemde sen beğenmiş almışsın iyi günlerde kullan :))

teşekkürler ama ben seçmedim canım ankaradan annemin arkadaşı hediye olark aldı ama çok beğendim bakar bakmaz çok zariff

Arkadaşım aldıklarını güle güle kullan da neden her aldığın şey için konu açıyorsun?Gördüğüm kadarıyla çeyiz topiğin var aldıklarını da orada paylaş bence konu kalabalıgı olmasın

Arkadaşım aldıklarını güle güle kullan da neden her aldığın şey için konu açıyorsun?Gördüğüm kadarıyla çeyiz topiğin var aldıklarını da orada paylaş bence konu kalabalıgı olmasın

doğru söluyorsn canım kimse bakmıor topğe die belkide ama brdahakıne öyle yaaparm :) önerin için teşkkr ederim

Back
X