evet evet şükürler olsun hamileyimmmmm....

ErdeminE

mis kokulum iyi ki gelmis
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.008
1.422
333
35
bu gün kasıklarımın ağrısının artmasıyla ve sol yumurtalığımda gözle görülür bir şişlik hissetmemle adet günüme daha 4 gün olmasına rağmen dayanamadım test aldım az önce yaptım ve silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi... belki daha erken belli olmaz diceksiniz ama düşükle sonuçlanan hamileliğimde de çizgi silikti o yuzden inanmak istiyorum sonuca. kimseye söylemedim uzun süre söylemek istemiyorum düşükten sonra böyle bir karar almıştım eşime bile 21 ocak tanışma yıldönümümüzde söylemeyi düşünüyorum... biliyorum ki bu sayfalar da dolaşan hanımların tek bir kelimeyle bile umutlandıklarını o nedenle sizi aydınlatmak için bi şeyler yazmak istiyorum...

Hangi günler ilişkiye girdim??
8 ay önceki düşük sonrası ilk korunmasız ilişkiydi ve adetin ilk gününü 1 kabul edersem 10, 12, 15 ve 17 de birlikteliğimiz oldu
Belirtilerim neler
1.yumurtlama gününden itibaren kasıklarda batma ve ağrı
2.mide yanması son 3 5 gündür
3.mide bulantısı(sadece 2 kez falan ve baş dönmesiyle birlikte hissettirdi)
4.bacak ağrısı
5.uykuya düşkünlük
6.aşırı yemek yeme
7.fazlasıyla duygusallık(dün doğumgünümdü ve her şey güzeldi buna rağmen ağlayacak 2 3 şey buldum)
8.fazlalaşan sarı ve beyaz akıntı
9. göğüslerde hassasiyet ama çok belirgin değişiklik yok aslında.
Aslında rüyalarımda uyardı!
ilk rüyamda çok fazla tatlı yedim hatta doyamadım tadına, sonra ki rüyamda elimde iki yumurta vardı sıkıca tutuyordum kırılmasına izin vermiyordum[/COLOR]

işte böyle sevgili hanımlar, en yakın zamanda kan testini yaptırıp kesınleştirmek istiyorum, umarım bu kez bebeğim beni bırakmaz...
son olarak Allahın dediği olur umudunuzu asla kaybetmeyin, isteyen herkesin hayırlı, sağlıklı bebişleri olsun inşallah...
en en son olarak da hanımlar maşallah derseniz çok sevinirim:))

maaşallah canımmmm=)=)
inşallah hamilesindir inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın hayırlısıyla...

tebriklerr sorunsuz bi şekilde kucagıa alırsın inş. Rabbim yüzünü güldürsün
allah razı olsun canım iyi dileklerin için... sende istiyorsun sanırım, rabbim sana da nasip etsin... gerçi bende inşallah erken sevinmiyorumdur

bunların aynısı bende de olmuştu canım. Allah tamamına erdirsin inşallah kan testinde güzel çıkar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

aayy cok sevındım bıtanem allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah ..darısı tum dıleyenlerın başına..rabbım tez zamanda hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın..
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Benım de adetıme 4 gun var ama sanmıyorum hamılelık olacagını gerı cekılme yontemıyle oldu ılışkımız..
kısmet bakalım,onumuzdekı aylarda kesın dusunuyoruz..şimdi olsa da olur olmasa da..alllah bılır D dualarını esırgeme canımcım :)))))))))))))))

hepinize çook teşekkür ederimmm Allah isteyen herkese nasip etsin... Bakalım kan testini yaptırıyım günü geçince o zaman rahatlıcam... biraz erken mi sevindim acaba diye düşünyorum(

ay ne güzel tatlım yeni yıla bu mutlu haberle giriyosun demek..inşallah Allah devamını getirsin..Bebişini sağlıkla alırsın kucağına inşallah..hayırlı bi evlat olur anasına babasına inşallah..aklına kötü şeyler getirme..üzme kendini ne gelirse Allahtan sonuçta..

hayırlı olur inşallah canım.inşallah istediğin gibi hamilesindir.ben de hiç bir belirti yoktu sadece karın ağrısı hastalığım geciktiği için gittim bi de ne öğreneyim 5 hafta 3 günlük hamileydim:)duyunca ağlamak istedim ama sonrasında çok sevindim.2 sene olmadı daha evleneli ilk bebeğim.şimdi 14 hafta 5 günlük:)çokkkkgüzel bi duygu rabbim isteyan herkese yaşatsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…