How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Evet,diş olmalı:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
kızlar,bugün bebeğimin üst dişlerine baktım sol üst dişi patlıyo sanırım.böyle beyazlamış we azıcık ucu war ama minik bi yuwarlak olmuş gibi.sanki dişin ucu çıkıcak gibi.diştir dimii?diş diyin noolur ewet ewet diştir:)

evet hayırlı olsun bebeğinin dişi ilk bu galiba :) bende ilk çıktığında sevinmiştim ama şimdi sevinemiyorum devamlı ısırıyo

Bense dörtgözle diş bekleyenlerdenim ama henüz bişi yok.. Hayırlı dişler olsun inşallah...

ilk patlayan diş alttan olmuyo mu ki? benimkinin önce sol alt sonra sağ alt cıktı.şimdi üsttekileri bekliyoruz salya akıta akıta bakalım

bu arada, elinle dokununca hafif bi sivrlilk batma hissediyorsan kesin diştir canım

ewet benim de bildiğim ilk alttan gelir ama üst sol dişi artık belirginleşti patladı patlııcak beyaz dişi görebiliyorum.ilk üstten çıkaran bebekler de warmış benim arkadaşlarımın çocukları ilk üstü çıkarmışlar.sanırım benim oğlum da bu gruba giricek:)bi çıksın hbr wericem size:)

Back