evet büyük bir dert.

Sana oyun oynuyo hiç normal değil yarın bi gün koluna başka bi kız takıp karşına çıkarsa şaşırma hazırlıklı ol

eğer intikam almak istese maddi açıdan yardım etmezdi bana. yola cıkacagım gun sabah para bıraktı sakın almamazlık etme dedi.
bilmiyorum ama bi kadın hisetmez mi?
Saf olma bu kadar canım sana sınırsız davranıyo işte sen böyle şüphelenme diye

Hic bir erkek bu olanlari biranda sikip affetmez ..
Bence altindan mutlaka birsey cikacaktir..

Bi erkek boyle şeyleri kolay hazmetmez cnm benim esimle aramda yas farki var bunu kavqa sirasinda ima ettim diye yapmadiqini birakmadi sabaha kadar uyutmadi beni.. Yani anlatmak istesiqim şey bunlar bi ilişkide çok hassas konular ve bunu affettiyse ya çok gurursuz yada firtina öncesi sessizlik derim..İNTİKAM soquk yenen bi yemektir belki de donduqunde yataqinda başka bi kadini bulabilirsin adam acik acik söylemiş önüme gelen kadinla yaticam diye hazirlikli ol herseye ..

Bunu yapan erkek olsa topa tutardık değil mi?
Senin de yaptığın normal değil.
Erkeklerle konuşmak, birilerine bana birini bul demek hem de sevgilin varken.
Bunun altından bence de bir şey çıkacak çünkü bir erkek bunu kolay kolay affedemez.

Adam 1 gecede hafızasını kaybetmediyse eğer kesin aklında bi şeyler var. Seni o gün gönderseydi intikamını almış olmazdı içinde hep bir hırs kalırdı. Sen gene de temkinli ol fazla kaptırma kendini derim :KK14:

güven duygusunu kaybettıysen ne kadar sevsen de boş...
bence ilişkinin bomba gibi patlaması yakındır..
her an her sey olabilir

sen tetikte ol şuan ne düşündüğünü bilmiyosun.Genelde böle şeyleri erkekler yaparda bi kızın yaptığını duymak şaşırtıcı. :KK51::KK51: Yeri gelio en ufak bişeyi aylar sonra böle demiştin böle yapmıştın diyebiliyolar ki bu konu daha hassas.

ilişkinin durumuna göre bir taraf zamanında büyük bir hata yaptıysa ve karşısındaki affettiyse eğer, hata yapma sırası diğerine geldiğinde bu sefer o kişi beni daha önce büyük bir hatamda affetmişti diyor ve sevgi de varsa eğer tolere ederek affedebiliyor. ben yaşadım çünkü böyle bir şey de olabilir konu sahibinin durumu. ben kendimce büyük sayılabilecek bir hata yaptım, sevgilim bunu affetti, ama bir zaman sonra o da büyük bir hata yaptı ve bu sefer ben geçen sefer o beni affetmişti o büyük hatama rağmen diye düşünerek hatasını kabullendim.

ımm teşekkür ederim. şimdi bu yoruma ne demememi bekliyorsun merak ettim. evet ben paranoyayım kalemime de guveniyorum burdaki insanların vaktini kendi şizofren düşüncelerle çalıyorum mu demeliyim.
valla sende burdan işi gücü yok insanların açığını yakalamaya çalışan atmaca gibi duruyorsun üzgünüm.
ımm. eğer bu hikayeleri uydurmuyosan sana sadece üzülebilirim. yaşadıkların hiç normal şeyler değil.
şizofren misin onu bilemem ama gidip bi psikologla görüşmelisin hatta sevgilini ve kız arkadaşlarını da götür :KK66:

bu arada evet işim gücüm yok. açık yakalamaya çalışıyorum. ve evet ben bir atmacayım. ama şükür kimseyi aldatıp bunu yapmışım etmişim diye şuursuzca yapılmış gibi anlatmadım. :)

Zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar...
Onun bu durum karşısındaki davranışları içine sinmediyse açık açık konuş, anlat
O hesabı neden açma gereği duyduğunu, neden o kişilerle o tarz muhabbetlere girme gereği duyduğunu..
Anlat ki onun da içi rahatlasın, senin de için rahatlasın

Ne okudum ben? Bana vurdu sonra çenemden tutup ayağa kaldırdı, giderken para bıraktı falan filan, tencere kapak gibisiniz, sizin taa önceden beri olan yalanlarınız, onun taa önceden beri olan apır sapır davranışları, hiçbir şey yapmanıza gerek yok böyle devam edin, sizin ilişki dinamikleriniz de böyle.

Yılbaşı konunuzu da hatırlıyorum aradan iki ay geçince şiddet de girmiş için içine, hayırlı olsun; Allah utandırmasın, ki utandırmıyor da.

Biliyormusun aynisini yasadim:KK43:
Yalniz senin durumuna dusen ben degil sevgilimdi:KK67:
Dilde affettim ama gonlumde asla..
Ayrilmadim ama sogugum eski halimden eser yok...
Duvar gibiyim o da sabrediyor istedigini yap istedigin cezayi ver yeter ki terk etme diyor..
Ve evet guven gitti mi gidiyor:cry:
Yalniz kizlarla laubali konusmalari gel opeyim yada bana birini bul tarzinda konusmalari olsaydi kesin ve net ister esek gibi anirsin terk ederdim..

Seninki nasil hemen affetmis bilmiyorum ama ne yapim diye sormussun ya..
Tek diyebilecegim sey ona sevgini hissettir senin onu cok sevdigini bilsin ve en onemlisi bin pisman oldugunu bilsin..

değişik bir ilişkiniz var , daha önceki konularını da bildiğim için edindiğim izlenim bu. adam tokat atmış ama osmanlı tokatı değil diye savunmuşsun ki hakikaten dumur oldum. bu ilişkiden bir cacık olmaz. sevgilinin seni bir anda affetmesinin sebebi de son derece açık:
kızın biri evime geliyor gidiyor , temizlik , yemek VS. VS. gibi ihtiyaçlarım karşılanıyor , bu kız bir miktar kendini bana mecbur da hissediyor , kızı terketmeyeyim , kuşu ürkütmeyelim , kaçırmayalım , gittiği yere kadaaar..
bilmem anlatabildim mi :KK59:

Nasil bu kadar hızlı hazmetti aklım almadı dogrusu.Bana bunu yapacak dönüp yüzüne bakmam.Ne demek tartıstıgımız donemde yaptim ya???

Arkadaşlara katılıyorum,bence de bir şeyler planlıyor.Erkekler bu aldatma konusunda gayet katılar çünkü.
Üzgünüm ama sona doğru aklımdan direk "Acaba intikam planı mı yapıyor" diye geçti.Çünkü yaptığınız normal değil ki "bana birini bul,yok evlenmeden olmaz" demeler falan .. :KK43:
Sevgilinizi daha önce affettiğinizi söylüyorsunuz,o da daha önce böyle bir şey mi yaptı?

İyi de uzun süre önce olmuş bir şey geçen temmuz ayından bahsediyorsun ve aldatma değil ki birisine derdini anlatmışsın diğeride geyiğine yapılmış bir muhabbet. Kadınmı bu ya intikam almak için oyun oynasın. Erkekler anında bitirir. Aldatıldığını düşünse. Zaten ilişkiniz o zamanlar kötüymüş. Ve hemen hemen başlarıymış. Kendini sürekli olarak suçlu konumuna düşürtme.
Yanlış bir şey yapmamışsın ki. Duyanda sarmaş dolaş fotolarını görmüş zanleder. Sen ilşkine normal kaldığın yerden devam et zamanla düzelir herşey.
ben öyle düşünmüyorum benim abimde eski kız arkadaşından intikam almıştı onlar daha fena bizden

malesef bunu hemcinslerime soylemeyi hic sevmiyorum ama cok haksizsin ve ayip etmissin, sende farkindasin zaten
bence bir erkegin hemde evli degilken affetmesi bu sekilde mucize gibi birsey
insallah seni gercekten cok seviyordur, insallah altindan baska birsey cikmaz

X