- 7 Haziran 2014
- 371
- 202
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saf olma bu kadar canım sana sınırsız davranıyo işte sen böyle şüphelenme diyeeğer intikam almak istese maddi açıdan yardım etmezdi bana. yola cıkacagım gun sabah para bıraktı sakın almamazlık etme dedi.
bilmiyorum ama bi kadın hisetmez mi?
ımm. eğer bu hikayeleri uydurmuyosan sana sadece üzülebilirim. yaşadıkların hiç normal şeyler değil.ımm teşekkür ederim. şimdi bu yoruma ne demememi bekliyorsun merak ettim. evet ben paranoyayım kalemime de guveniyorum burdaki insanların vaktini kendi şizofren düşüncelerle çalıyorum mu demeliyim.
valla sende burdan işi gücü yok insanların açığını yakalamaya çalışan atmaca gibi duruyorsun üzgünüm.
ben öyle düşünmüyorum benim abimde eski kız arkadaşından intikam almıştı onlar daha fena bizdenİyi de uzun süre önce olmuş bir şey geçen temmuz ayından bahsediyorsun ve aldatma değil ki birisine derdini anlatmışsın diğeride geyiğine yapılmış bir muhabbet. Kadınmı bu ya intikam almak için oyun oynasın. Erkekler anında bitirir. Aldatıldığını düşünse. Zaten ilişkiniz o zamanlar kötüymüş. Ve hemen hemen başlarıymış. Kendini sürekli olarak suçlu konumuna düşürtme.
Yanlış bir şey yapmamışsın ki. Duyanda sarmaş dolaş fotolarını görmüş zanleder. Sen ilşkine normal kaldığın yerden devam et zamanla düzelir herşey.