evet büyük bir dert.

Aynen böyle bişeye şahit olmuştum. Kuzenim böyle bisürü kişiyle konuşuyordu 1 değil 2 değil çocuk farketti sinirlendi falan affetti sonra. Biz öyle sanmisiz daha doğrusu. Bigün çocuk beni ve diğer tüm ortak arkadaşlarını buluşmaya diye çağırdı kuzenimide tabi. Hani sözde hep beraber gezicez eğlenicez. Yemekleri yedik falan. Çocuk birden konuşmaya başladı bbu kız bana bunları bunları yaptı bunlarla bunlarla böyle konuştu diye bir bir kuzenin yaptığı herseyi anlattı sonra yüzüne tükürdü kalktı gitti masadan hepimiz şok tabi o güne kadar benim de haberim yoktu öyle şeyler yaptığından. Çocuk bi güzel intikamını aldı yani. Sonra gel barisalim dedi tekrar gelince oda onu aldattı terketti. Erkeklerde intikam alır yani dikkatli ol derim

Ben şüphe duyardım açıkcası uğruna ölse bile anında affetmesi çok ilginç.
İnsan az birşeyde olsa gurur yapar burnundan getirir pişman eder öyle affeder.
Bilemedim ama tetikte ol derim.

24 saat boyunca burnumdan getirdi beni süründürdü zaten. kısa bi küslükten sonra barışmamız anormal olabilir ama barışana kadar da demediği söz kalmadı.

Sen iyi bir intikama hazır ol bence. Bir erkek, aldatıldığını düşünen bir erkek bu kadar kolay asla affetmez, ha mesela hali hazırda o da seni aldatmıştır, ben de onu aldattım ama yakalanmadım şimdi karşılıklı oldu durum diye düşünüp affetmiş olabilir. Bunun dışında yaşadığınız mantıklı gelmiyor bana...

Neden birden 180 derece döndü sevgilin anlamadım kafamda soru işaretleri oluştu umarım ben yanılıyorumdur ve gerçekten sana inandığı için her şeyi bir köşeye çekmiştir ama erkek milleti belli de olmaz

sen sevgilini bizlerden çok daha iyi tanıyorsun.
bazı insan vardır "ilişkimizin sorunlu dönemiydi, boşluğa düşmüştür, bir hata yapmış, beni seviyor önemli olan bu" der affeder.
kimi insanın da hiç tahammülü yoktur.
örneğin ben biraz daha esneğimdir, burada herhangi bir kadın çok daha katı olabilir.
sen tanıyorsun onu.
ben olsam hata yaptığımın farkında olup telafi etmeye çalışır ve kendimi ezdirmeden ama onu sevdiğimi de belli edip ilişkime bir şans tanır, ona güvenirdim.
ama dediğim gibi sevgilini hiç tanımadan yorum yapıyorum.
kindar bir insansa dikkat et derim ama değilse sevgisi daha ağır basmış olabilir.
sonuçta ortadaki saçma sapan geyik muhabbetinden ileri gitmemiş.

bence seni affettiğine inanma görmüyor musun yahu bir anda nasıl böyle dönebilir affedebilir ? adamın aklından kim bilir ne planlar neler geçiyordur tetikte ol bence intikamını kötü alacak gibi geliyor bana ama hayırlısı birde madem bu saçmalıkları yaptın neden silmiyosun ki unuttum deme allah aşkına

Valla millet neden bu kadar sasirmis anlamadim. Ben daha once kendisini aldatan kiz arkadasini ve hatta karisi affeden erkekler taniyorum. Burayi okudukca benim cevremde mi var bir anormallik demeye basladim valla.
Esimin arkadasi evlenmeyi planladigi kiz tarafindan aldatildi, cocuk affetti bu defa kiz tekrar ayni adamla aldatti. Sonra bir de ustune cocugu terk etti.
Komsumuz kocasini aldatti. Kocasi kizdi, ortaligi ayaga kaldirdi, kadina siddet uyguladi; sonra karisi adamdan bosanmaya kalkinca karisina yalvardi bosanmayalim diye. Kadin dinlemedi adami bosadi. Zaten sevmiyormus adami.
Yine bir arkadasim kendisine siddet uygulayan ve baska kizla aldatan sevgilisini baska cocukla aldatti hem de cinsel olarak. Sonra cocuk olayi fark etti. Ilk kiza eziyet etti, sonra baristilar. 1 sene kadar sonra arkadasim cocugu birakip o aldattigi cocukla sevgili oldu.
Akraba kizim da kucaginda bebegi varken esini aldatti. Uzun yillar evli kaldilar yine de.
Valla bir benim cevremdeki kadinlarda var sanirim seytanlik.

e sen baya aranmışsın yani ,sevgilin varken seni öpücem diye başka bir erkeğe pardon arkadaşa ! evlenmeden olmaz ne demek ya İlginç ..

eski konularında baktım da sen sanki burda kalemine güvenen ve pratik yapıp küçük hikayeler yazan/yazmaya çalışan biri gibi duruyorsun.
söylemeden geçemedim.

Allah allah böyle çark etmesinin altında başka nedenler olabilir

oda böyle yazışmalar icraatlar yaparsa şaşırma

sen yapmıştın ben affettim diyebilir

Peki lunatic sen bu muhabbetleri esprisine mi yaptin? Mesela o erkekle olan opme muhabbeti esprisine miydi? yani icinde kotu niyet yok muydu? Yoksa aklinda cocukla ilgili bir seyler var miydi? Yani flort mu ediyordun?

valla benim de çevremde bir gariplik var sanırım çünkü ben de aldatılıp da affeden çok erkek tanıyorum. üstelik de genç falan değil çoğu gayet orta yaşlı.
benim okul arkadaşımın eşi aldattı, kadın ailesinden uzaktı, kayınvaldesi lanetti, bir çocukları vardı, arkadaşım geç saate kadar çalışırdı, karısı adamın biriyle aldatmış birkaç sefer, arkadaşım kadını affetti, şehir değiştirdiler üstüne bir çocuk daha yaptılar, çok da mutlular şu anda.
hem bu olay aldatma falan değil bence. hani geyik muhabbeti çevrilmiş. bana olsa ben de kızarım da terk etmem de diye düşünüyorum tek icraatı buysa. bilmiyorum aldatma çok ciddi bir şey çünkü benim için, öyle aklı hafiften başka tarafa kaydı diye pire için yorgan yakmam.

amanıınn bu neee.. bir değil iki değil kaç intikam birden.. deve kini varmış adamda.

amanıınn bu neee.. bir değil iki değil kaç intikam birden.. deve kini varmış adamda.
Hemde ne kin varmış kız paranoyak oldu sonra bana nasılsın falan dediğinde bile korkar oldum valla yine bi iş peşinde mi diye ilk onda gördüm entrika yapabilen erkek

Peki lunatic sen bu muhabbetleri esprisine mi yaptin? Mesela o erkekle olan opme muhabbeti esprisine miydi? yani icinde kotu niyet yok muydu? Yoksa aklinda cocukla ilgili bir seyler var miydi? Yani flort mu ediyordun?

tabiki asla içimde ufacık bişey yoktu. ne cocuga karsı ne de kötülük namına. sadece iki muhabbet ve geyik ötesi yok.

eski konularında baktım da sen sanki burda kalemine güvenen ve pratik yapıp küçük hikayeler yazan/yazmaya çalışan biri gibi duruyorsun.
söylemeden geçemedim.

ımm teşekkür ederim. şimdi bu yoruma ne demememi bekliyorsun merak ettim. evet ben paranoyayım kalemime de guveniyorum burdaki insanların vaktini kendi şizofren düşüncelerle çalıyorum mu demeliyim.
valla sende burdan işi gücü yok insanların açığını yakalamaya çalışan atmaca gibi duruyorsun üzgünüm.

bana sizin yaptıklarınız pek normal gelmedi ama sevgiliniz de yapmış siz affetmişsiniz böylece ödeşmiş oldunuz diyelim. tam tencere kapak ilişkisi sizinkisi ama geleceğinizi göremiyorum maalesef zira güven tek kullanımlıktır

Valla bence de bildigin arkadaslar arasinda donen zevzek muhabbetler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…