Ben şüphe duyardım açıkcası uğruna ölse bile anında affetmesi çok ilginç.
İnsan az birşeyde olsa gurur yapar burnundan getirir pişman eder öyle affeder.
Bilemedim ama tetikte ol derim.
sen sevgilini bizlerden çok daha iyi tanıyorsun.bu olaydan sonra babamın borcunu sordu ne zaman bitecek nasıl olacak diye. sonra evlendiğimizde sen çalışmak ıstersen aldıgın maası kendi ihtiyaclarına harcarsın ben evin herşeyiyle ilgilenirim dedi. annesi ve ablasıyla tanısmıstım ama bana ilk defa akrabalarının fotograflarını gosterdi tek tek.
oturdu benimle ailelerimiz hakkında muhabbet etti bunlar ilk defa oldugu için anlatıyorum.
aynen bence deBeni affetti diye sevinecegine topla bavulunu git zira intikami cok aci olacak
valla benim de çevremde bir gariplik var sanırım çünkü ben de aldatılıp da affeden çok erkek tanıyorum. üstelik de genç falan değil çoğu gayet orta yaşlı.Valla millet neden bu kadar sasirmis anlamadim. Ben daha once kendisini aldatan kiz arkadasini ve hatta karisi affeden erkekler taniyorum. Burayi okudukca benim cevremde mi var bir anormallik demeye basladim valla.
Esimin arkadasi evlenmeyi planladigi kiz tarafindan aldatildi, cocuk affetti bu defa kiz tekrar ayni adamla aldatti. Sonra bir de ustune cocugu terk etti.
Komsumuz kocasini aldatti. Kocasi kizdi, ortaligi ayaga kaldirdi, kadina siddet uyguladi; sonra karisi adamdan bosanmaya kalkinca karisina yalvardi bosanmayalim diye. Kadin dinlemedi adami bosadi. Zaten sevmiyormus adami.
Yine bir arkadasim kendisine siddet uygulayan ve baska kizla aldatan sevgilisini baska cocukla aldatti hem de cinsel olarak. Sonra cocuk olayi fark etti. Ilk kiza eziyet etti, sonra baristilar. 1 sene kadar sonra arkadasim cocugu birakip o aldattigi cocukla sevgili oldu.
Akraba kizim da kucaginda bebegi varken esini aldatti. Uzun yillar evli kaldilar yine de.
Valla bir benim cevremdeki kadinlarda var sanirim seytanlik.
Aynen böyle bişeye şahit olmuştum. Kuzenim böyle bisürü kişiyle konuşuyordu 1 değil 2 değil çocuk farketti sinirlendi falan affetti sonra. Biz öyle sanmisiz daha doğrusu. Bigün çocuk beni ve diğer tüm ortak arkadaşlarını buluşmaya diye çağırdı kuzenimide tabi. Hani sözde hep beraber gezicez eğlenicez. Yemekleri yedik falan. Çocuk birden konuşmaya başladı bbu kız bana bunları bunları yaptı bunlarla bunlarla böyle konuştu diye bir bir kuzenin yaptığı herseyi anlattı sonra yüzüne tükürdü kalktı gitti masadan hepimiz şok tabi o güne kadar benim de haberim yoktu öyle şeyler yaptığından. Çocuk bi güzel intikamını aldı yani. Sonra gel barisalim dedi tekrar gelince oda onu aldattı terketti. Erkeklerde intikam alır yani dikkatli ol derim
Hemde ne kin varmış kız paranoyak oldu sonraamanıınn bu neee.. bir değil iki değil kaç intikam birden.. deve kini varmış adamda.
Peki lunatic sen bu muhabbetleri esprisine mi yaptin? Mesela o erkekle olan opme muhabbeti esprisine miydi? yani icinde kotu niyet yok muydu? Yoksa aklinda cocukla ilgili bir seyler var miydi? Yani flort mu ediyordun?
eski konularında baktım da sen sanki burda kalemine güvenen ve pratik yapıp küçük hikayeler yazan/yazmaya çalışan biri gibi duruyorsun.
söylemeden geçemedim.
Valla bence de bildigin arkadaslar arasinda donen zevzek muhabbetler bunlar.valla benim de çevremde bir gariplik var sanırım çünkü ben de aldatılıp da affeden çok erkek tanıyorum. üstelik de genç falan değil çoğu gayet orta yaşlı.
benim okul arkadaşımın eşi aldattı, kadın ailesinden uzaktı, kayınvaldesi lanetti, bir çocukları vardı, arkadaşım geç saate kadar çalışırdı, karısı adamın biriyle aldatmış birkaç sefer, arkadaşım kadını affetti, şehir değiştirdiler üstüne bir çocuk daha yaptılar, çok da mutlular şu anda.
hem bu olay aldatma falan değil bence. hani geyik muhabbeti çevrilmiş. bana olsa ben de kızarım da terk etmem de diye düşünüyorum tek icraatı buysa. bilmiyorum aldatma çok ciddi bir şey çünkü benim için, öyle aklı hafiften başka tarafa kaydı diye pire için yorgan yakmam.