- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
o yaptı benimde yapmam lazım mı diyorsun sen şimdi? erkek arkadaşının amacı ne bilmiyorum ama seninle iyi sabretmiş ben olsam o gece yollardım direk.Resmen aldatmışsın onu.Kusura bakma sana sevgi sözcükleri yazamıycam.Yapan erkeklere az sövmüyoruz burda benim gözümde yapan kadında aynıdır.Oda yaptı diyorsun madem öyle bıraksaydın? Bırakmamışsın devam etmişsin şikayet etme o zamanher insan hata yapar. o da yaptı...
sen bunu normal mi karşılıyorsun cidden çok güldüm..bu kadar geniş olmanada şaşırmadım değil doğrusu ayrıca kadın mı bu intikam alsın demişsin ben sana şu kadarını söyleyim insan oğlu denilen varlık tüm her şeyle donatılmıştır başta intikam duygusu dahil olmak üzere bunun tarihte çok örnekleri vardır bu bir,ikincisi ise ben ayrıldığım o eski karaktersize sırf abaza dediğim için benden çok büyük ölçüde intikam aldı.Bir kez daha düşün yazarken...İyi de uzun süre önce olmuş bir şey geçen temmuz ayından bahsediyorsun ve aldatma değil ki birisine derdini anlatmışsın diğeride geyiğine yapılmış bir muhabbet. Kadınmı bu ya intikam almak için oyun oynasın. Erkekler anında bitirir. Aldatıldığını düşünse. Zaten ilişkiniz o zamanlar kötüymüş. Ve hemen hemen başlarıymış. Kendini sürekli olarak suçlu konumuna düşürtme.
Yanlış bir şey yapmamışsın ki. Duyanda sarmaş dolaş fotolarını görmüş zanleder. Sen ilşkine normal kaldığın yerden devam et zamanla düzelir herşey.
Çoğunluğun aksine farklı bir fikir yazacağım. Çevremde gördüğümü yorumlayarak yazıyorum.
Buna çok ama çok benzer bir olayda, erkeğin affettiğini görmüşlüğüm var evet. Çok seviyorsa ve böyle bedensel temas olmadan, çok ciddiye alınacak bir aldatma değilse (yani buluşma olmamışsa, sevgililik durumu yoksa, cinsellik konuşulmamışsa) affedeni var doğru. Cinsellik yaşayan eşini affeden erkek bile var. Yalnız bunların sayısı azınlık :)
Ne yapılabilir.. Güvenini toparlayacaksın. Yaşadıkça olabilecek bir şey bu da. Hemen 1-2 davranışla çözülmez. Olayları yaşadıkça, senin tepkilerini gördükçe güvenini kazanabilirsin tekrar.
Şunu yap, bunu yap diye bir fikir veremiyorum ne yazık ki.
Iyi de konu şu an başka bir şeyo yaptı benimde yapmam lazım mı diyorsun sen şimdi? erkek arkadaşının amacı ne bilmiyorum ama seninle iyi sabretmiş ben olsam o gece yollardım direk.Resmen aldatmışsın onu.Kusura bakma sana sevgi sözcükleri yazamıycam.Yapan erkeklere az sövmüyoruz burda benim gözümde yapan kadında aynıdır.Oda yaptı diyorsun madem öyle bıraksaydın? Bırakmamışsın devam etmişsin şikayet etme o zaman
Simdi seni goklere çıkarıyor ki düşüşün daha aci versin. Bence cok buyuk bi intikam planliyor
burda aldatıldım ama seviyorum diye konu açan kadınların eşlerine,sevgililerinede celalleniyoruz.Sen onunbu yaptığını çok mu normal algılıyorsun ? Başınıza bir şey gelincede ondan kötüsü yok amaIyi de konu şu an başka bir şey
karşı taraf affettikten sonra biz niye celalleniyoruz
o yaptı benimde yapmam lazım mı diyorsun sen şimdi? erkek arkadaşının amacı ne bilmiyorum ama seninle iyi sabretmiş ben olsam o gece yollardım direk.Resmen aldatmışsın onu.Kusura bakma sana sevgi sözcükleri yazamıycam.Yapan erkeklere az sövmüyoruz burda benim gözümde yapan kadında aynıdır.Oda yaptı diyorsun madem öyle bıraksaydın? Bırakmamışsın devam etmişsin şikayet etme o zaman
bence konuş böyle afetmiş gibi görünüyorsun ama intikam falan almaya çalışma de , önceden gardını indir, intikam falan düşünüyorsa da frenler kendini , gerçi sana vurması kısmında ben olayı bitirdim , o tokattan sonra ben olsam evinde bir saniye durmazdım, bana babam bile vurmuyor o kim oluyor ya haddini bilecek. para vermesi olayı da bana göre çok rencide edici..
konuşma olayına ne diyorsun ya intikam düşünüyorsa sen sor bencetokat dediysem osmanlı tokadı değil canımı acıtmadı söyledikleri kadar. para mevzusuna da gelince aramızda böyle bişeyin lafı yok o darda oldugu zamanlarda ben de gönderıyorum ona. ki o zaman param var dediğim halde yanında bulunsun diye verdi bunda rencide olacak bişey yokki:)
profiline baktım da yaşın da küçük değil.
hayır, madem yapacağınız iş elinize yüzünüze bulaşacak yapmayın yahu herkesin içinden bir Bihter çıkacak diye bir kural yok siz de Matmazel oluverin.
sevgiline gelince ya seni gerçekten çok seviyor, fiziken aldatmadığın için bir seferlik sana şans verecek ya da yediğin hurmalar çok fena tırmalayacak. yerinde olsam şöyle 6 ay 1 sene fazla göklere çıkmazdım "sevgilim bana çok aşık" diye, çıkaacaksan da altında ağ olduğundan emin ol.
sen aldatmak değil desende bu kesinlikle bir aldatmak..Aldatmayı hangi kriterde yapıyorsunuz bilmiyorum.Hatalarıma gelince çok şükür ki aldatmak kadar büyük bir hata yapmadıminsanlar geçmişlerinde neleri unutmuyor dimi. bu yaptıgımın bi aldatma oldugunu düşünmüyorum.
demekki o zamanlar cok bunalmısım sabrım kalmamıs arkadasıma bunu demişim ki bunu ciddi de demedim ben.
diğer kişiye gelince bu tamamıyle geyyik muhabbeti. sizin de olmadı mı bazı hatalarınız.
konuşma olayına ne diyorsun ya intikam düşünüyorsa sen sor bence