evet büyük bir dert.

oda seni seviyordur olamazmı yani paranoya yapmayın ..affetmiş bitmiş gitmiş işte

aslında çok kolay olmadı. o bütün zehrini kustu bana epey bağırdı kızdı.
olabilir yani ne kadar kızarsa kızsın 1 günde geçecek bi sinir değil bu. garip geldi doğrusu kızlar duygusal oldugu için affedebilir ama erkekler öyle değil dikkatli ol bence hain planları olabilir :KK51::KK51:

neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsunuzki erkek arkadaşınızla sorununuzda olsa anlaşamasanızda yaptığınız hiç hoş değil.bence erkek arkadaşınızın bu kadar anlayışlı davranmasıda hiç hoş değil.ayrıca size el kaldırmasınıda kınıyorum.

kendimi onun yerine koyuyorum aynı hatayı o da yaptı zamanında ve ben affettim. çünkü onu seviyorum. o da sevgisinden affetmiş olamaz mı?

Ilk mesajimi editledim bunu yazdim bak :)

8 sene emek verdim benden ayrildi 2 aylik tanidigi kizla evlenniyor diye aglayan cok kiz gordu bu gozler ...

Erkekle kadin pskolojisi bu konularda pek tutmaz hele hele isin icine aldatma girerse..
Şayet evli kadinlar bile kocasini kac kere aldatirken yakaliyor aman yuvam cocugum der affeder cozum arar yaparda yapar
Ama cogu erkek bu kadınlar kadar yumusak olmaz boyle seyide kaldirmaz
Oyuzden kendinle kiyaslama farkli kulvarlar :))
Ha ama neye inanmak istiyorsan ona inanacaksin sonucta onuda iyi biliyorum
Ancak zaman zaten gercegi gostercek :)
Bol sans

Erkeklerin ihanet karşısındaki tepkisi kadınlarınkinden çok daha sert olur normalde. Erkek arkadaşının tavrı bana da şüpheli geldi açıkçası. Dikkatli ol.

eğer intikam almak istese maddi açıdan yardım etmezdi bana. yola cıkacagım gun sabah para bıraktı sakın almamazlık etme dedi.
bilmiyorum ama bi kadın hisetmez mi?
Bazen hissedemez iste,sen nasil ki mesajlari okuyup,bu olanlari yasayacaginj hissedemediysen,bunuda hissedemiyor olabilirsin..sana para koymasinin bir anlami yok ki,aksine benim dedigim gibi iste,tamamen eski duzeninize devam edecek,senin iskillenecegin hic bir davranista bulunmayip,eski mutlu gunlerinize dondugunuzu hissettirdigi anda,intikamini alacak..
Mesajlar kabul edilir seyler degil cunki,senn dedigin gibi gercekten seni affettiysede ne bileyim sevgilinde farkli bir kisilige sahipmis diye dusunurum..ani ruh gecisleri yasayan enteresan bir insan gibi.

Belki senin yanlışını görmesi,onun da eksiklerini görmesine sebep oldu.O da hatalarıyla yüzleşti.Zamana bırak ve böyle şeyler yapma bir daha.Bu konuyu da gündeme getirme.

bu cevabınızla içim çok rahatladı çok teşekkür ederim :) İnşallah oyle olmustur.

Karşılıklı olmuş gerçi sizinki. O yapmış sen affetmissin. Sen yapmissin o affetmis. Ben eşimden bile para alamam ya cekinirim. Herkes farklı tabi ama bi garip geldi yani bu durum. Elin adami o yani niye adamin parasini yiyesin. Sana git deyip vuruyor. Evde yalnız bile değilken tartışıyor ve sen beni affetti diye seviniyorsun.
Valla midemi bulandirdin kusura bakma da. Sevgilin var ama bana başkasını ayarla diyorsun arkadasina. Adamin biri opcem seni diyor evlenmeden olmaz diyorsun. Ne sandın ki kendini yedi kocali Hürmüz mu?

o temmuz ayında çok kavga ettiğimiz bir dönemdi diye bir açıklama mı olur ya? her tartışmada başka birileryle mi aldatıcaksın çocuğu.

Çok gereksiz detayları anlatmışsınız. Bir de sizi uyuşturup mu yaptılar da başkası yapmış gibi hatırlamıyorsunuz?

oda seni seviyordur olamazmı yani paranoya yapmayın ..affetmiş bitmiş gitmiş işte

gerçekten mi? bende öyle düşündüm o yuzden rahattım. çünkü zamanında bende sevdiğim için affetmiştim onuı.

İyi de uzun süre önce olmuş bir şey geçen temmuz ayından bahsediyorsun ve aldatma değil ki birisine derdini anlatmışsın diğeride geyiğine yapılmış bir muhabbet. Kadınmı bu ya intikam almak için oyun oynasın. Erkekler anında bitirir. Aldatıldığını düşünse. Zaten ilişkiniz o zamanlar kötüymüş. Ve hemen hemen başlarıymış. Kendini sürekli olarak suçlu konumuna düşürtme.
Yanlış bir şey yapmamışsın ki. Duyanda sarmaş dolaş fotolarını görmüş zanleder. Sen ilşkine normal kaldığın yerden devam et zamanla düzelir herşey.

ayy nasil yani, sen o sacma yazismalari gercekten yaptin mi yani? Bende virus girdi, yok hacklendi hesabin filan sandim.
eger gercekten yaptiysan bence affetmemistir. sana hayati zehir etmek icin uygun zamani bekliyordur. Erkekler asla affetmez.

ayy nasil yani, sen o sacma yazismalari gercekten yaptin mi yani? Bende virus girdi, yok hacklendi hesabin filan sandim.
eger gercekten yaptiysan bence affetmemistir. sana hayati zehir etmek icin uygun zamani bekliyordur. Erkekler asla affetmez.

evet yaptım maalesef. keşke demycem ama yaptım :KK43:

Çoğunluğun aksine farklı bir fikir yazacağım. Çevremde gördüğümü yorumlayarak yazıyorum.
Buna çok ama çok benzer bir olayda, erkeğin affettiğini görmüşlüğüm var evet. Çok seviyorsa ve böyle bedensel temas olmadan, çok ciddiye alınacak bir aldatma değilse (yani buluşma olmamışsa, sevgililik durumu yoksa, cinsellik konuşulmamışsa) affedeni var doğru. Cinsellik yaşayan eşini affeden erkek bile var. Yalnız bunların sayısı azınlık :)
Ne yapılabilir.. Güvenini toparlayacaksın. Yaşadıkça olabilecek bir şey bu da. Hemen 1-2 davranışla çözülmez. Olayları yaşadıkça, senin tepkilerini gördükçe güvenini kazanabilirsin tekrar.
Şunu yap, bunu yap diye bir fikir veremiyorum ne yazık ki.

Beni affetti diye sevinecegine topla bavulunu git zira intikami cok aci olacak

gerçekten mi? bende öyle düşündüm o yuzden rahattım. çünkü zamanında bende sevdiğim için affetmiştim onuı.

berabere durumundasınız ama erkekle kadın bünyesi aynı değil canımcım.
dikkat et, artık elinde bahanesi hazır, intikamı yakın zamanda olacakmış gibi bir his oluştu bende.

X