Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir yani ne kadar kızarsa kızsın 1 günde geçecek bi sinir değil bu. garip geldi doğrusu kızlar duygusal oldugu için affedebilir ama erkekler öyle değil dikkatli ol bence hain planları olabiliraslında çok kolay olmadı. o bütün zehrini kustu bana epey bağırdı kızdı.
kendimi onun yerine koyuyorum aynı hatayı o da yaptı zamanında ve ben affettim. çünkü onu seviyorum. o da sevgisinden affetmiş olamaz mı?
her insan hata yapar. o da yaptı...
Bazen hissedemez iste,sen nasil ki mesajlari okuyup,bu olanlari yasayacaginj hissedemediysen,bunuda hissedemiyor olabilirsin..sana para koymasinin bir anlami yok ki,aksine benim dedigim gibi iste,tamamen eski duzeninize devam edecek,senin iskillenecegin hic bir davranista bulunmayip,eski mutlu gunlerinize dondugunuzu hissettirdigi anda,intikamini alacak..eğer intikam almak istese maddi açıdan yardım etmezdi bana. yola cıkacagım gun sabah para bıraktı sakın almamazlık etme dedi.
bilmiyorum ama bi kadın hisetmez mi?
Belki senin yanlışını görmesi,onun da eksiklerini görmesine sebep oldu.O da hatalarıyla yüzleşti.Zamana bırak ve böyle şeyler yapma bir daha.Bu konuyu da gündeme getirme.
oda seni seviyordur olamazmı yani paranoya yapmayın ..affetmiş bitmiş gitmiş işte
ayy nasil yani, sen o sacma yazismalari gercekten yaptin mi yani? Bende virus girdi, yok hacklendi hesabin filan sandim.
eger gercekten yaptiysan bence affetmemistir. sana hayati zehir etmek icin uygun zamani bekliyordur. Erkekler asla affetmez.
gerçekten mi? bende öyle düşündüm o yuzden rahattım. çünkü zamanında bende sevdiğim için affetmiştim onuı.