Gercekten cok ilginc..intikam soguk yenen bir yemektir diye bir laf var ya,acaba eski haline donmus gibi yapip,hic beklemedigin bir anda,seni aldatip terkedecek mi acaba diye dusundum.
Hadi bir haltlar yiyorsun neden delilleri yok etmiyorsun be yavrum. Sevgilinin davranışları hiç mantıklı değil, tetikte ol.
Sevgilin sana neden para veriyor?eğer intikam almak istese maddi açıdan yardım etmezdi bana. yola cıkacagım gun sabah para bıraktı sakın almamazlık etme dedi.
bilmiyorum ama bi kadın hisetmez mi?
Cocugun okadar sinir yapip sonra herniyeyse birden mod degistirip birsey yokmus gibi davranmasi garip :))) ya biletini daha sonra kesecektir yada seninle devam edecektir ama hakkindaki dusunceleri degismistir :))) muhtemelen
Bigun seni terk edip baska bir kizla evlenmesi durumuyla karsilasadabilirsinki muhtemelen oyle olacak gibi .. gecirdigin vaktin tadini cikar kendini buna hazirla yada gururlu ol çek git..
Belki senin yanlışını görmesi,onun da eksiklerini görmesine sebep oldu.O da hatalarıyla yüzleşti.Zamana bırak ve böyle şeyler yapma bir daha.Bu konuyu da gündeme getirme.Cumartesi günü sevgilimin yanına gittim aksama kadar çok güzel vakit geçirdik. Arkadaşı aradı sana geliyorum dedi neyse arkadaşını beklemeye başladık. Derken benim telefondan birseylere bakıyorduk. Eli yanlışlıkla bir programa dokundu. O AN ölmeyi istedim. Fake facebook vardı ne zamandır girmiyorum, onun konuşma paneliydi açılan yer.
Saçma sapan insanlarla aptalca diyaloglar. O AN yüzü çok değişti. Okudu okudu bitti artık dedi. Yarın pılını pırtını al defol bu evden dedi. Ne yapacağımı şaşırdım tabi bi cok sey de söyledi.
Yarın değil şimdi gidiyorum diyerek çantami almaya gittiğimde kolumdan tuttu hayır yarın gideceksin dedi. O sıra kapı çaldı arkadaşı geldi. Biraz muhabbet ettikten sonra tabi benim telefonum hala sevgilimin elinde. Her bişeyler okudugunda yüzü değişti. Dayanamadım odaya gittim. Yanıma geldi ne biçim insansın sen bunu bana nasıl yaparsın aldattın lan sen beni dedi.
Sok oldum ne aldatması bırak biriyle görüşmeyi kafamı kaldırıp kimseye bakmıyorum ben dedim.
Telefonumu verdi al oku dedi. Okuduğum şeyler karşısında ne diyeceğimi bilemedim.
Erkeklerle saçma sapan konusmusum hele Bi arkadaşım var ona kuzum bana birini bul demişim o da demiş seninki noldu. Ben de beni mutsuz ediyor artık Mutlu değilim demişim. bu konusmalar temmuz ayında ve o zaman sürekli tartıştıgımız bir dönemdi.
Bir diğeri antalyada bi arkadaşım çocuk aptal aptal seni opecem yazmış bende evlenmeden olmaz yazmisim.
bana bir daha yüzünü görmek istemiyorum dedi bitti dedi. O gece ilk defa ölmek istedim. Arkadaşı da evde kaldı. Bilmiyorum niye ama gece yanıma geldi yine tartıştık bana vurdu ilk defa o kadar sınırlı gördüm onu.
Ben, sen istemiyorsun diye evden dışarı çıkmıyorum ben de bundan sonra önüme gelenle yatacam bitti artık kimseye güvenmem ben bu saatten sonra ve o kadar çok şey dediki.
O gece sanırım arkadaşına ayıp olmasin diye yanımda yattı. Tabi benim tek diyebildigim şey beni bırakma sensiz yaşayamam olmaz dememdi.
Sabaha kadar uyumusum, işin aksi tarafı aglayamadim bile. Sabah oldu sarıldım ona tepki vermedi kendi kendime seviniyorum tabi. Sonra o bana sarıldı ben daha da mutlu oldum sanırım affetti beni diye düşündüm. Aradan 2 dk geçti ben seni affedemem lunatic bitti dedi.
O AN tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Ben 1.5 yıldır sana çok emek verdim bu ilişkiye çok emek verdim ben nefes alamam dedim daha neler dedim bilmiyorum. Yaklaşık 1.5 2 saat durmadan ağladım en sonunda noldu bilmiyorum bana bak kaldır yüzünü dedi. Tuttu cenemden aklının başına gelmesi için illa tartismamiz1mi gerekiyor. Dedi alnımdan öptü sarıldı beni bırakmıyor musun dedim hayır dedi. bu sefer sevinçten ağladım...
Sarıldım teşekkür ettim ozurler diledim. O gün normale döndü hersey. Nasıl oldu anlamadım ama oldu.
Dışarı çıkalım dedi ben arkadaşınla çık ben evi temizleyim biraz dedim onlar gitti evini temizledim yemek yaptım. Akşam geldi yemegimizi yedik evlilikten konuştu. Beni sevdiğini söyledi. Bana sarılarak uyudu.
Dün Son günümdu o isteyken yemek yaptım haftasonuna kadar yetsin diye. Akşam is cikisi buluşup avmye gidecektik. Ailesine hediye alacaktı beraber alalım diye anlaştık. Onun is çıkışına yakın çıktım evden buluştuk avmye gittik. sanki o gece hiç bişey yaşanmamış gibiydi elimi bırakmadı hiç. Annesine ablasına babasına teyzesi hediye aldık. Eve geldik yine sarıldık yine bana durup dururken seni çok seviyorum dedi. Uyudu
Sabah olduğunda ise uğurladım onu dönüp dönüp beni öptü.
Evden çıkınca mesaj attı aşkım seni seviyorum kendine çok dikkat et diye.
Otobüse bindim sen burdayken sana bisey demedim bundan sonra artık biseyleri paylaşalım. kimsenin aklıyla hareket etme, benden bişey gizleme bak görüyorsun sonucunda herşey ortaya cıkıyor dedi.
diyebileceğim çok sey vardı ama dediğim tek şey bu ilişki bir hatayı daha kaldırmaz biliyorum dedim.
kızlar güven denen bişey kalmadı biliyorum. ama şimdi kendimi çok çaresiz hisediyorum. nasıl oldu da beni affetti. onu çok seviyorum bunu o gece çok iyi anladım. hep derdim amann olursa da olur olmazsa da olur diye ama öyle olmuyormuş ben onsuz nefes alamaazmısım.
nasıl hareket etmeliyim napmalıyım akıl verin lütfen.
Sevgilin sana neden para veriyor?
altından bişeyler çıkar ben sana diyim. Bu kadar kolay kabıllenmesi affetmesi normal değil ki bence hayra alamette değil
Ay allah korusun ama, inşallah onun da aklından hin fikirler geçmiyordur.
Sen hem ona karşı dikkatli ol, hem de en ufak bir hata bile yapmamaya çalış, bence.
ya hep "yapmışım, etmişim" diyorsun gerçekten ne yaptığını hatırlamıyor musun?
sephoraa hayranım sanaaaaaaaaHadi bir haltlar yiyorsun neden delilleri yok etmiyorsun be yavrum. Sevgilinin davranışları hiç mantıklı değil, tetikte ol.
Offf fena kasinmissiniz... Bunun bukadarda kalacagini sanmiyorum... Araniz kötü olsada o dönem resmen aldatmissiniz... Iyi tutmus yaninda sizi, ben olsam gece yollardim... Erkek yapinca demedigimizi birakmiyoruz, size niye simdi ah yazik olsun... Böyle kalirsa yatip kalkip dua esin, terk edilirsenizde hak etmis olursunuz...