Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet bayanlar güneşlik derdine son asrın icadı geliyor
tabi ki süperler canım.. :1hug: yazlık evler için ve mutfaklar, balkonlar için ideal bence bunlar. hatta tüm evine bundan yaptıranlar da artık öyle arttı ki.. paylaşım için teşekkürler a.s.
tabi ki süperler canım.. :1hug: yazlık evler için ve mutfaklar, balkonlar için ideal bence bunlar. hatta tüm evine bundan yaptıranlar da artık öyle arttı ki.. paylaşım için teşekkürler a.s.
Vallahi ben ilk görüyorum :1shok: Çok güzel bence, hem yıkama derdi yok hemde tülün altına akşamları çektiğimiz güneşlikden hiiiiç hoşlanmıyorum, tül uzun ama güneşlik haliyle yarım oluyor, tülün altından sırıtıyor, kalın perdeler zaten kenarlarda süs için. Bu şekilde olsa içerisi gözükmez ve tüllerde akşamları daha şık gözükürler gözüme :teytey: