• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evet bayanlar damat bohçasıyla karşınızdayım :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Lovegarden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
144
0
116
merhaba kızlar öncelikle bir şey söylemek isterim burayı anlattığım zaman arkadaşlarıma aaa ne öyle herkes gösteriş yapar gibi birbirine gösteriyor çeyizini bohçasını falan dediler kesinlikle öyle bir amacım veya paylaşanların böyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum çünkü bende çok faydalandım arkadaşlardan tamamen içimize sinerek hazırladık güle güle kullansınlar 10 haziranda ankaraya bohça götürüyoruz (BAŞTAKİLER DAMADIN eşyaları O 3. RESİMDEKİ HURÇ KIZLAR EMİNÖNÜNDEN TEMİN EDEBİLRSİNİZ.ben bayıldım ona o güllü kutuyuda teyzem ben annem yaptık ve diğer süslemeleri birde tesbih olan şeyide söz mendili veren kızlarda gördüm bizim söz olmadığı için böyle bir şey yapmak istedim bohçaların diğerleri anneye,babaya,abiye,abla ve ailesine,ananeye ve dayıya hazırlandı.etiketleri sökmeyi unutmuşum mazur görün giderken kesicem hepsini. yorumlarınızı bekliyorum) herkese kolay gelsin iyi seyirler

Eklentiler

• $damat bohçası 001.jpg
    $damat bohçası 001.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 2.388
  • $damat bohçası 002.jpg
    $damat bohçası 002.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 3.378
  • $damat bohçası 003.jpg
    $damat bohçası 003.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 3.927
  • $damat bohçası 004.jpg
    $damat bohçası 004.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 14.533
  • $damat bohçası 005.jpg
    $damat bohçası 005.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 15.272
  • $damat bohçası 006.jpg
    $damat bohçası 006.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 2.643
  • $damat bohçası 007.jpg
    $damat bohçası 007.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 1.250
  • $damat bohçası 008.jpg
    $damat bohçası 008.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 1.173
  • $damat bohçası 009.jpg
    $damat bohçası 009.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 1.193
  • $damat bohçası 010.jpg
    $damat bohçası 010.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 1.225
  • $damat bohçası 011.jpg
    $damat bohçası 011.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 1.339
  • $damat bohçası 012.jpg
    $damat bohçası 012.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 1.826
  • $damat bohçası 013.jpg
    $damat bohçası 013.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 1.044
  • $damat bohçası 014.jpg
    $damat bohçası 014.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 1.011
  • $damat bohçası 015.jpg
    $damat bohçası 015.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 1.097
  • $damat bohçası 016.jpg
    $damat bohçası 016.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 1.027
  • $damat bohçası 017.jpg
    $damat bohçası 017.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 998
  • $damat bohçası 018.jpg
    $damat bohçası 018.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 962
  • $damat bohçası 019.jpg
    $damat bohçası 019.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 976
  • $damat bohçası 020.jpg
    $damat bohçası 020.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 1.116
  • $damat bohçası 021.jpg
    $damat bohçası 021.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 1.057
  • $damat bohçası 022.jpg
    $damat bohçası 022.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 1.004
  • $damat bohçası 023.jpg
    $damat bohçası 023.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 965
  • $damat bohçası 024.jpg
    $damat bohçası 024.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 1.084
  • $damat bohçası 025.jpg
    $damat bohçası 025.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 999
  • $damat bohçası 026.jpg
    $damat bohçası 026.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 953
  • $damat bohçası 027.jpg
    $damat bohçası 027.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 910
  • $damat bohçası 028.jpg
    $damat bohçası 028.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 969
  • $damat bohçası 029.jpg
    $damat bohçası 029.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 913
  • $damat bohçası 030.jpg
    $damat bohçası 030.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 1.043
  • $damat bohçası 031.jpg
    $damat bohçası 031.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 967
Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun,herşey düşünülmüş çok hoş görünüyor,ben nişanlıyım düğünümde yakın benim bohçam bu kadar süslü değil ama en iyisi neyse onu aldım nişanlıma:)) aslında bu işlerden sıkılıyorum ama tatlı formaliteler işte:D önemli olan ağız tadı huzur şimdiden mutluluklar...

Canım hepsi çok güzelmiş maşallah. Çok beğendim hepsi çok kaliteliler. Hurçları tam olarak eminönünün neresinden aldın acaba ve ne kadara aldın?

hayırlı uğurlu olsun,herşey düşünülmüş çok hoş görünüyor,ben nişanlıyım düğünümde yakın benim bohçam bu kadar süslü değil ama en iyisi neyse onu aldım nişanlıma:)) aslında bu işlerden sıkılıyorum ama tatlı formaliteler işte:D önemli olan ağız tadı huzur şimdiden mutluluklar...

teşekkür ederim canım süs konusu biraz insanın kendine kalmış bizim için hobi gibi bir şey hazırlarını almaktansa kendimiz yapmaya çalışıyoruz elimizden geldikçe ama bazen bende sıkılmadım değil doğrusu offf bu adette nerden çıktı dediğim oldu. rabbim herkese huzur mutluluk versin sanada kolay gelsin canım

Canım hepsi çok güzelmiş maşallah. Çok beğendim hepsi çok kaliteliler. Hurçları tam olarak eminönünün neresinden aldın acaba ve ne kadara aldın?

teşekkürler canım darısı isteyenlere olsun hurçları tam olarak hanın adını bilmiyorum ama hani yokuş var ilk sokak eminönündeki orda büyük bir han var havlular yatak örtüleri kına malzemeleri satan bir han orda ortadaki dükkanlardan birinden aldı annemler fiyatını tam bilmiyorum ama çok pahalı değil

merhaba kızlar öncelikle bir şey söylemek isterim burayı anlattığım zaman arkadaşlarıma aaa ne öyle herkes gösteriş yapar gibi birbirine gösteriyor çeyizini bohçasını falan dediler kesinlikle öyle bir amacım veya paylaşanların böyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum çünkü bende çok faydalandım arkadaşlardan tamamen içimize sinerek hazırladık güle güle kullansınlar 10 haziranda ankaraya bohça götürüyoruz (BAŞTAKİLER DAMADIN eşyaları O 3. RESİMDEKİ HURÇ KIZLAR EMİNÖNÜNDEN TEMİN EDEBİLRSİNİZ.ben bayıldım ona o güllü kutuyuda teyzem ben annem yaptık ve diğer süslemeleri birde tesbih olan şeyide söz mendili veren kızlarda gördüm bizim söz olmadığı için böyle bir şey yapmak istedim bohçaların diğerleri anneye,babaya,abiye,abla ve ailesine,ananeye ve dayıya hazırlandı.etiketleri sökmeyi unutmuşum mazur görün giderken kesicem hepsini. yorumlarınızı bekliyorum) herkese kolay gelsin iyi seyirler

maşallahhhh alah tamamına erdirsin=) herşey tastamam olmuş. :34:

canımmm yeni gördüm çok güzel her şey. nişanda sana getirmişlerdi düğünde siz mi götürüyorsunuz? nişanlın da ailesi de güzel mutlu günlerde kullansın inşallah

canımmm yeni gördüm çok güzel her şey. nişanda sana getirmişlerdi düğünde siz mi götürüyorsunuz? nişanlın da ailesi de güzel mutlu günlerde kullansın inşallah

teşekkür ederim canım onların adetine göre düğünde gidermiş ama bizdede düğünden önce gider bide evde yer kalmamıştı artık çeyizde olacak annem götürelim dedi öyle işte

eşya taşımaktan bi şeyleri b iyerden bi yere götürüp getirmekten gına geldi bana evlenince rahatlar mıyız dersin? bir haftadır ev toplayıp bi yere gönderiyorum kolileri rüyalarıma giriyor artık belki de kabuslarıma demeliyim :/

haftaya istanbul'a gidiyorum evi yerleştireyim de çay içmeye gel :D fırınım gelirse kurabiye kek börek bile yaparım :D

haklısın canım ya zor gerçekten birde gurbette olunca evler işler daha zor oluyor kim bilir benimkisi nasıl olacak bir bohça götürdük git gel uğraş yorulduk çok ama kaynanam bir yemekler döktürmüş ki hala aklımda yemekler sen geleceğin zaman yazarsın yine ben müsait olursam gelirim mutlaka canım

çok güzel hazırlamşıınız maşşallah iyi günlerde kullanın :)

görebildiğim kadarıyla bence çok güzel, çok kapsamlı:1: ellerinize, emeğinize sağlık.. ama resimlerden tam net göremiyorum, bende yakın zamanda bohça hazırlıklarına başlayacağım da kısa kısa yazarmısınız damat bohçasına neler koyduğunuzu, tabi zahmet olmazsa.. şimdiden hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanın inş herşeyi...

Back