- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
arkadaşlar kalkan devletin aldığı paraydı.yani katkı payı.eğitim gideri kalkacak denmediki.yani okulların aldığı para kalkmadı.en baştan beri açıklanan buydu.ama çoğu insan tamamen kalktı sandı.bir anadolu üniversitesi aöf ü düşünün.adamlar her il merkezinde sınav yapıyorlar.büro açıyorlar.eğitim giderini kaldırırlar mı hiç.
Off ben bilmiyordum bugün görünce şok oldum..Bu ne biçim parasız eğitim..Hayal kırıklığıHadi biz de eylem yapalım
merhabalar arkadaşlar;
Ödemeniz gereken öğretim gideri miktarı: 225,00
Ödemeniz gereken öğretim ücreti/katkı payı miktarı: 0,00
internetten yapılması gereken başvuruyu yaptım ve sonunda verdiği belgede aynen böyle yazıyor..
bu da gösteriyor ki tamamen ücretsiz okuyamayacağız...
yalnız arkadaşlar bir de şöyle bir durum var bu açıköğretim benim 2. üniversitem, örgünden okuduğum okula herhangi bir para yatırmadım ödemem gereken ücret görünmüyor.. fakat açık öğretimde yaptığım başvuruda yukarıda da da belirttiğim gibi 225 lira ödemem gerekiyormuş...
vallahi anlamadım gitti
oyeni kayıt yaptırmıştır aöfye ondan erken dikey geçiş 2.üniversite bir ekimde başlıyor cnm kaynak:2012-2013 Açıköğretim Kayıt Takvimi - Anadolu Üniversitesibaşvuru nasıl yaptın canım ?
1 ekimde başlıyo diye biliyorum amaa? :26:
oyeni kayıt yaptırmıştır aöfye ondan erken dikey geçiş 2.üniversite bir ekimde başlıyor cnm kaynak:2012-2013 Açıköğretim Kayıt Takvimi - Anadolu Üniversitesi
arkadaşlar kardeşim kayıt oldu herhangi bir harç yatırmadık da.şimdi yatırması mı gerekşiyor anlamadım tam :44::44:
canım harç yatırmadan nasıl kayıt olabildi ki aöf ye mi kayıt oldu kardeşin
1ekimde başlıyor 2.üniversite ve dikey geçiş için kayıtlar cnm önce internetten kayıt yapılıyor cnmşimdi peki bi hangisini yapacagız 1 ekimde başladığını sanıyordum ben yalnış bilmiyorum değilmi..:18:
sanırım o yeni kayıt oluyor aöfye ondan şimdiden başladı internetten kayıdasanırım sadece internetten ön kayıt oldu..
canım o evrakla beraber diğer belgeleri tamamlayıp
önce bankaya paraları bayılcan
sonra büroya gidiceksin
canım harç yatırmadan nasıl kayıt olabildi ki aöf ye mi kayıt oldu kardeşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?