Evet 5 aylik hamileyim ve 7 kg aldim bile allah kurtarsin :(

Ama yine de çok şükür bebeğim sağlıklı. Herkesinki öyle olsun inşallah. Şekerim de çıkmazsa tek sorun bu olsun diyorum. Ne yapalım depresyon mepresyon vericez bi şekilde. Zaten kolay bir dönem olmadığını biliyorum arkadaşlarımdan lohusalığın. İlk 10 gün çoğu ağladı hep :KK61:
Ayyy canim kendini neden o sekilde sartlandiriyorsun ki...
Ilk gebeligimde hic depresyon falan bilmedim...
Neden mi ?
Bebegimin buyumesine karisan herkesi geri plana attim ve tersledim ...
Kendim bakimini yaptim kimseyi karistirmadim...
Tabi premature oldugu icin babanne ve anneannesi yikamisti sadece haklarini yiyemem...
Gayette mutluydum...
En guzel duyguyu yasayacaksin en mutlu oldugun gunler oĺmali bence lohusalik...
Saglicakla kucagina alman dilegiyle canim ♥

gerek yok kiloya o kilolar sana kaliyor bebegin en fazla ldigi 3 kg zaten bence son aylar birden alacagin icin hic alma
Ilk gebeligimde totalde 13 kilo almistim canim...
1 seneye kalmadan emzirdigim icin sanirim hepsi gitti...
Keske hep bende kalsa 46 kiloyum su an 1.65 boy...
Herseyden tiksiniyorum offff..

Ilk gebeligimde totalde 13 kilo almistim canim...
1 seneye kalmadan emzirdigim icin sanirim hepsi gitti...
Keske hep bende kalsa 46 kiloyum su an 1.65 boy...
Herseyden tiksiniyorum offff..

bide beni dusun sistimde sistim yuruyusum bile degisti ilk hamileligimde 70 ciktim boyum 1.50 yuruyemiyordum o kadar yorgunluk oluyrdu. su an cok korkuyorum tekrar oyle olacagim diye

Ayyy canim kendini neden o sekilde sartlandiriyorsun ki...
Ilk gebeligimde hic depresyon falan bilmedim...
Neden mi ?
Bebegimin buyumesine karisan herkesi geri plana attim ve tersledim ...
Kendim bakimini yaptim kimseyi karistirmadim...
Tabi premature oldugu icin babanne ve anneannesi yikamisti sadece haklarini yiyemem...
Gayette mutluydum...
En guzel duyguyu yasayacaksin en mutlu oldugun gunler oĺmali bence lohusalik...
Saglicakla kucagina alman dilegiyle canim ♥

İnşallah seninki gibi olur tabi temennim o. Ama evde anneler babalar her kafadan bir ses. Şimdiden bile düşününce depresyona giriyorum :KK70:

Sağlıklı besleniyorsanız tabiki alın doğum sonrası gider kilolar ablam 20 kilo almıştı hamileliğinde..
Ama sürekli tatlı abur cubur gereksiz şeyler yiyorsanız kendinize dur demenizi tavsiye ederim.
Ben yemeğe oturduğum da çok yemiyorum. Ama ara öğün yoğurt meyve kuruyemiş falan gün içinde onlarla idare ediyorum.
Akşamları da tatlı 1 tane yiyorsam 2. yemiyorum. Ailem de herkes şeker hastası onun da korkusu mevcut olduğu için.
Abur cubur kısmına hiç yaklaşmıyorum artık ama hamilelikten önce ne yerdim ne yerdim.
Akşamları şişirmemeye çalışın kendinizi. Tabaklarınızı tam doldurmak yerine yarım doldurun vs.
Tamam hamilelik güzel bir şey kiloda verilir ama şuan bile oturduğumuz yerden kalkmak iş yapmak yoruyor bizi.
Fazla kilo daha fazla yorar canınız bir şey yapmak istemez yapamadığınız için de bu sefer psikolojik bunalıma girersiniz.. Kolay doğumlar dilerim.. :KK68:

X