evegen göğüs büyütücü?!

seminay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
317
0
96
Yalova
kızlar bugün değişik bir olay yaşadım.forumdaki yorumları okuyup epilixir almaya karar verdim. sipariş vermek için tel açtım.beni çok ilgili biri karşıladı telefonda.hatta sohbet etmeye başladık. ürünün ne kadar etkili olduğundan o kadar güzel bahsetti ki ben de alakasız olacak ama bu kadar iyi bir firmasınız etkili ürünleriniz var.ben hatta ordan kese de almıştım memnunum.neyse dağıtmayayım.göğüs büyütücü niye çıkarmıyor firma acaba dedim. o da dedi ki sitede deniz hanım varmış hatta epilixir konusunu okurken onun adını da duymuştum maille görüşmüşler deniz hanımla .o bu konuda çok bilgilidir dedi.hatta kendisi ve yakın arkadaşları da bu konudan muzdaripmiş amerikadan bu şirkette amerikadaymış gerçekte hatta kurucusu türkmüş amerikaya gitmiş uzmanlık için orda kalmış.bu konularda çalışmalar yapıp ürünleri orda çıkarmış.neyse ürünü amerikadan arkadaşları için falan koliyle geitirtmişler.ve kullanmışlar.çok etkili dedi.tamamen bitkiselmiş.söylememe gerek yok heralde.şu an gittigidiyorda ve sahibindende var satışı fiyatıda çok uygun 24 lira nedersiniz bunazemuszemus

ben de aynı fikirdeyim. keşke doğru söylüyor olsalar. o zaman bizi kimse tutamaz kaydirigubbakcemile3

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back