çok güzel canım güle güle kullan Bende karar veremiyorum koltuk takımın yatak oluyomu? PUDRA PEMBESİ BENDE İSTİYORUM AMA ACABA BİGÜN SIKILIRMIYIM DİYORUM SEN NASIL KARAR VERDİN :)
çok güzel canım güle güle kullan Bende karar veremiyorum koltuk takımın yatak oluyomu? PUDRA PEMBESİ BENDE İSTİYORUM AMA ACABA BİGÜN SIKILIRMIYIM DİYORUM SEN NASIL KARAR VERDİN :)
canım sıkılmam çünkü ağır bi pembe sıkılıncak ve modası geccek gibi bi pembe değil gördüm çok hoşuma gitti ve aldım sende al evet oluyor yatak ama sandıgı yok gercekten çok hoş resımde göründüğü gbi değil yakından daha hoş
herseyi istikbalden aldım canım julıet yatak örtüsü yakından daha hoş :) çok teşekkür ederm önceki almayı dusundugum mobılyaları kmse begenmemstı bunları aldm iyiki de aldım yuppiii :)
Yatak odan ve yemek odasi takimin tam iatedigim gibi canim bayildim super Allah gule gule kullanmayi nasip etsin. Hangi magazadan sectigini ogrenebilme sansim var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yatak odan ve yemek odasi takimin tam iatedigim gibi canim bayildim super Allah gule gule kullanmayi nasip etsin. Hangi magazadan sectigini ogrenebilme sansim var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.