• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eveeett hayırlı olsun alındı :)

tatatam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
187
5
38
33
Ankara
karar verdiklerimin dısında seyler aldım öncekileri belki bilirsiniz son kararım dedim yeter dedm aldm çünkü sordukça baktıkca insanın kafası ister istemez karısıyor işte aldıklarım yemek odasının vitrinini ve gümüşlüğünü almadım yalnız ayrıca sandalyelerımde pudra rengi olcak ay yerim ben bunları :) Eki Görüntüle 1011066 Eki Görüntüle 1011065 Eki Görüntüle 1011064 Eki Görüntüle 1011062 Eki Görüntüle 1011063 ve buda yatak örtümm çok severek aldım Eki Görüntüle 1011069

Son düzenleme:
çok güzel canım güle güle kullan :16: Bende karar veremiyorum koltuk takımın yatak oluyomu? PUDRA PEMBESİ BENDE İSTİYORUM AMA ACABA BİGÜN SIKILIRMIYIM DİYORUM :( SEN NASIL KARAR VERDİN :)

Son düzenleme:
çok güzel canım güle güle kullan :16: Bende karar veremiyorum koltuk takımın yatak oluyomu? PUDRA PEMBESİ BENDE İSTİYORUM AMA ACABA BİGÜN SIKILIRMIYIM DİYORUM :( SEN NASIL KARAR VERDİN :)

canım sıkılmam çünkü ağır bi pembe sıkılıncak ve modası geccek gibi bi pembe değil gördüm çok hoşuma gitti ve aldım sende al evet oluyor yatak ama sandıgı yok gercekten çok hoş resımde göründüğü gbi değil yakından daha hoş

Son düzenleme:
Ben beğendim, güle güle kullan:)
yatak örtün cok hos nerden aldın acaba:26:

harikalar bayıldım.ilerde bende böyle tarz mobilyalar almayı düşünüyorum.çok güzel zevkli bir seçim olmuş.:16:

Ben beğendim, güle güle kullan:)
yatak örtün cok hos nerden aldın acaba:26:

herseyi istikbalden aldım canım julıet yatak örtüsü yakından daha hoş :) çok teşekkür ederm önceki almayı dusundugum mobılyaları kmse begenmemstı bunları aldm iyiki de aldım yuppiii :)

karar verdiklerimin dısında seyler aldım öncekileri belki bilirsiniz son kararım dedim yeter dedm aldm çünkü sordukça baktıkca insanın kafası ister istemez karısıyor işte aldıklarım yemek odasının vitrinini ve gümüşlüğünü almadım yalnız ayrıca sandalyelerımde pudra rengi olcak ay yerim ben bunları :) Eki Görüntüle 1011066 Eki Görüntüle 1011065 Eki Görüntüle 1011064 Eki Görüntüle 1011062 Eki Görüntüle 1011063 ve buda yatak örtümm çok severek aldım Eki Görüntüle 1011069

hepsine bayıldımm canımm..güle güle kullan..mutlulukla:16::nazar:

çok beğendim canım güle güle kullan yatak örtünde çok güzelmiş gerçekten

Şık görünüyorlar güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Tarzıma yakın olmamasına rağmen beğendim. :16:

çok güzel bayıldım :) ben de böyle bu tarz mobilyaları seviyorum inşallah ilerde evime düşünüyorum :) mutluluklar dilerim =):nazar:

Yatak odan ve yemek odasi takimin tam iatedigim gibi canim bayildim super Allah gule gule kullanmayi nasip etsin. Hangi magazadan sectigini ogrenebilme sansim var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yatak odan ve yemek odasi takimin tam iatedigim gibi canim bayildim super Allah gule gule kullanmayi nasip etsin. Hangi magazadan sectigini ogrenebilme sansim var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herseyimi istikbalden aldm arkadasım istikbal kristal yemek odası kristal yatak odası diana koltuk takımı renk olarakta queen pudra :)

Back