eveeet sonunda GÜZEL bir çözüm buldum lekelerime bende yüzde 80 işe yaradı:)

ezoqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
215
0
Evet kızlar en güzel giysimiz olan cildimizle olan sorunlarımıza çook üzülüyoruz:) doğallığımız bozulsun istemiyoruz benımde sivilcelerden kalan lekelerim vardı arkadaşımın tavsiyesiyle kullandım ve 10 gun içinde bayaaa bi azalma oldu şimdi devam ediiyorum umarım devam edınce geçer yuzumu soyan bi krem:) ama dıkkat edın az cık sürün ve gece surun uyurken sabah mutlaka yıkayın banyo yapcaksanız banyodan önce soğuk suyla yıkayın cnku benım gıbı yanık olr 1 2 gun snra soyluo ama olsun yıne de gerek yok bu kremn adı ACNELYSE:)

bu kremi doktor veriyor. bende kullanıyordum büyük oranda geçmişti ama doktorun verdiklerini kullandıktan sonra çenemde tüylenme başladı o yüzden bıraktım. umarım bu tek başına tüylenme yapmıyordur

pul pul soyulma oluyo kızarma yok surdgn 3. gnu soyuluo

bende bugun cılt lekelerım ıcın cıldıyeye gıttım.recetede yanlıs hatırlamıyosam bu kremde vardı.ama 2 baska krem ısmı daha vardı.şimdi hatırlamıyorum.eşim götürdü eczaneye.bu 3 kremden bı karısım hazırlamıslar.gece yatmadan önce surup sabah gunes koruyucu kullanacakmısım.umarım bu defa bı cozum bulmusumdur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…