eveeet sonunda GÜZEL bir çözüm buldum lekelerime bende yüzde 80 işe yaradı:)

ezoqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
215
0
Evet kızlar en güzel giysimiz olan cildimizle olan sorunlarımıza çook üzülüyoruz:) doğallığımız bozulsun istemiyoruz benımde sivilcelerden kalan lekelerim vardı arkadaşımın tavsiyesiyle kullandım ve 10 gun içinde bayaaa bi azalma oldu şimdi devam ediiyorum umarım devam edınce geçer yuzumu soyan bi krem:) ama dıkkat edın az cık sürün ve gece surun uyurken sabah mutlaka yıkayın banyo yapcaksanız banyodan önce soğuk suyla yıkayın cnku benım gıbı yanık olr 1 2 gun snra soyluo ama olsun yıne de gerek yok bu kremn adı ACNELYSE:):KK34:

bu kremi doktor veriyor. bende kullanıyordum büyük oranda geçmişti ama doktorun verdiklerini kullandıktan sonra çenemde tüylenme başladı o yüzden bıraktım. umarım bu tek başına tüylenme yapmıyordur

pul pul soyulma oluyo kızarma yok surdgn 3. gnu soyuluo

bende bugun cılt lekelerım ıcın cıldıyeye gıttım.recetede yanlıs hatırlamıyosam bu kremde vardı.ama 2 baska krem ısmı daha vardı.şimdi hatırlamıyorum.eşim götürdü eczaneye.bu 3 kremden bı karısım hazırlamıslar.gece yatmadan önce surup sabah gunes koruyucu kullanacakmısım.umarım bu defa bı cozum bulmusumdur....

X