- 26 Mayıs 2014
- 692
- 795
-
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
o mesajının bir kaç mesaj yukarısında ve bir sonraki sayfada. bence bir daha okuyun. haksızlık ediyorsunuzSenin hiç bir hayvana yaşama hakkı yok DİYEMESSİN
Baska msj falan görmedim ben okumadım p mesajınızı okudum pislik igrenc hayvanlar yazdığınızı..
Ve utandım.
Hayvanlar aleminde cok ağır bir küfürdür İNSAN.
Umarım anlamıssınızdr:)
Yani onun pislik mendeburlar igrencler yasamaya hakları yok demesi normal??????Bu nasil bi yorum,kiz kertenkeleyi sevmem iyy ne igrenc hayvan diyen birine ironiyle, hakaret etmeden cevap vermis, ama maalesef sen hakaret ederek hem de yanlis anlayarak hemen kiza saldirmissin, lutfen bi daha oku yazilanlari. Sonra bu mesajini sil istersen. Cunku yanlis anlamissin tamamen.
Sakin ol şampiyon ve klavyeyi yavaşça yerine bırakSenin hiç bir hayvana yaşama hakkı yok DİYEMESSİN
Baska msj falan görmedim ben okumadım p mesajınızı okudum pislik igrenc hayvanlar yazdığınızı..
Ve utandım.
Hayvanlar aleminde cok ağır bir küfürdür İNSAN.
Umarım anlamıssınızdr:)
Tamam patron.Sakin ol şampiyon ve klavyeyi yavaşça yerine bırak
ironi hanımefendi arkadaş ironi yapmıs kelime anlamının ne oldugunu bılmıyorsanız lütfen öğrenin ve daha fazla kızmayın ınsanlara yanlış anladınız mesajıYani onun pislik mendeburlar igrencler yasamaya hakları yok demesi normal??????
Benim buna sinirlenmem yanlış..
İlginç
Canim arkadas ironi yapmis, yani o da senin kadar sinirlenmis bi canliya igrenc denmesine. Yani ayni taraftasiniz.Yani onun pislik mendeburlar igrencler yasamaya hakları yok demesi normal??????
İlginç
arkadaş ironi yaptı ironi. bunca insan bir şey yazıyorsa bir daha oku bence ne yazılmış ne yazılmamış. çok uzakta değil o mesajın iki yukarısında, laf edene kadar bi daha bak benceYani onun pislik mendeburlar igrencler yasamaya hakları yok demesi normal??????
İlginç
Ben bunu okumamıstım o mesajınızdan önceymiş galiba kusura bakmayın ozaman ben şaka olduğunu anlamadımbiz kavanoz kapatmıştık. altından da çok açmadan kağıt geçirip kavanoza koyup oyle çıkarmıştık dışarı. kavanozu yan koyunca kendisi çıkıyo zaten. ayy ne tatlıdır şimdi o. hem belki annesini arıyodur
Evet öyleymiş ya kusura bakmayın tekrar :)Canim arkadas ironi yapmis, yani o da senin kadar sinirlenmis bi canliya igrenc denmesine. Yani ayni taraftasiniz.
Ohh tatliya bagladik.Evet öyleymiş ya kusura bakmayın tekrar :)
benim kadar hassas olamazsin hayvanlar konusunda.Ben bunu okumamıstım o mesajınızdan önceymiş galiba kusura bakmayın ozaman ben şaka olduğunu anlamadım
Direk o mesajı okuyunca hayvan düşmanı sandım
Azıcıkta hassas olunca bu konuda.
Kusura bakmayın
Pardon?benim kadar hassas olamazsin hayvanlar konusunda.
ayrica gozumde bana soyledigin pislikten farkin yok artik. ettigin hakaretr sayarsin canim.
bi de tartisPardon?
Mesajınızı görmediğimi
Ciddi olduğunuzu sandığımı söyledim ve kusura bakmayın dedim.
Sizinle karşılıklı tartışmıcam suan.
İyi aksamlar
Bikaç kişi savununca gaza geldiniz heralde siz:)bi de tartis
tartismicaktin? :)Bikaç kişi savununca gaza geldiniz heralde siz:)
Yaş ortalamanızı belli ettiniz zaten size kusura bakmayın diyen birine bu tavırlarınızla.