eve yavru kertenkele gırmıs napıcam ben

o mesajının bir kaç mesaj yukarısında ve bir sonraki sayfada. bence bir daha okuyun. haksızlık ediyorsunuz

Yani onun pislik mendeburlar igrencler yasamaya hakları yok demesi normal??????
Benim buna sinirlenmem yanlış..
İlginç

Sakin ol şampiyon ve klavyeyi yavaşça yerine bırak

İlginç
ironi hanımefendi arkadaş ironi yapmıs kelime anlamının ne oldugunu bılmıyorsanız lütfen öğrenin ve daha fazla kızmayın ınsanlara yanlış anladınız mesajı

İlginç
arkadaş ironi yaptı ironi. bunca insan bir şey yazıyorsa bir daha oku bence ne yazılmış ne yazılmamış. çok uzakta değil o mesajın iki yukarısında, laf edene kadar bi daha bak bence

Ben bunu okumamıstım o mesajınızdan önceymiş galiba kusura bakmayın ozaman ben şaka olduğunu anlamadım
Direk o mesajı okuyunca hayvan düşmanı sandım
Azıcıkta hassas olunca bu konuda.
Kusura bakmayın

dünde bizim tuvalete girmiş nasıl geldiyse 5. katta oturuyoruz eşim şarjlı el süpürgesine çekti balkonda açıp bahçeye attım minicik bir şeydi ama insanı ürpertmeye yetiyor

benim kadar hassas olamazsin hayvanlar konusunda.
ayrica gozumde bana sarfettigin hakaretten farkin yok artik.

ayricq hic kimse hayvan dusmani olamaz. her canlinjn yasam hakki vardir. dunya insanlar icin yaratilmamis sadece

benim kadar hassas olamazsin hayvanlar konusunda.
ayrica gozumde bana soyledigin pislikten farkin yok artik. ettigin hakaretr sayarsin canim.
Pardon?
Mesajınızı görmediğimi
Ciddi olduğunuzu sandığımı söyledim ve kusura bakmayın dedim.
Sizinle karşılıklı tartışmıcam suan.
İyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…