eve yavru kertenkele gırmıs napıcam ben

pencere veya balkon kapısını ac kendısı cıksın
dısarı atarsanız ölür yazık hıc zararı yok

Bence de, severim bu tipleri. İguana almak istedim hep. Firsat olmadi simdi alirim belki. Bir kedi bir iguana ile yaslanirim.
Kediler iguanalardan çok korkuyor.

Ben de düşündüm bir ara ama sonra sıkıcı geldi öööyyyle duruyor, hareket yok.

Mahallenin çocukları da kedili kadın diye lakap takar sana artık.

al onu ve besle

yavru dediğin için diorum pek tatlıdır şimdi o minnoş
sen yakalayamazsın ama bildiğim kadarıyla hızlıdır.

Kediler iguanalardan çok korkuyor.

Ben de düşündüm bir ara ama sonra sıkıcı geldi öööyyyle duruyor, hareket yok.

Mahallenin çocukları da kedili kadın diye lakap takar sana artık.
Haha evde birsuru kedi besleyen, cop evde oturan, emekli maasini mamalara yatiran, mustakil evinin bahcesinde cocuklari izleyen bir kadin olacagim bu gidisle. Ben oldukten sonra evimi arayacaklar bir bakacaklar tedavulden kalkmis para cuvallari.

Haha evde birsuru kedi besleyen, cop evde oturan, emekli maasini mamalara yatiran, mustakil evinin bahcesinde cocuklari izleyen bir kadin olacagim bu gidisle. Ben oldukten sonra evimi arayacaklar bir bakacaklar tedavulden kalkmis para cuvallari.
Çocuklar meyve çalmak için bahçeye gelince de bastonunla kovalayacaksın ama. Birincil şart bu.

bence de kesinlikle igrenc yasamaya bile hakki yok o mendebur hayvanin. bi omu? timsahlar yilanlar vahsive cirkin gorunen tum hayvanlar.. bjr hamambovcgi niye yasiyor? pislik sey iste...

Bu kafayla seninde yaşamaya hakkın yok bence.
Nasıl bi yorumdur bu ya çirkin görünen hayvanlar falan?
Sen kimsinki sen onlardan daha pisliksin örümcek beyinli desem örümceklere hakaret etmiş olucam.
Nasıl sinirlendim akşam akşam ya

hadini bil.terbiesizlik yapma. diger mesajlarimi okumadan bu mesajimi alintilayip boyle yorum yazma hakkina sahip degilsin. sen kimsin ki benimle bu sekilde konusuyorsun!

Bu nasil bi yorum,kiz kertenkeleyi sevmem iyy ne igrenc hayvan diyen birine ironiyle, hakaret etmeden cevap vermis, ama maalesef sen hakaret ederek hem de yanlis anlayarak hemen kiza saldirmissin, lutfen bi daha oku yazilanlari. Sonra bu mesajini sil istersen. Cunku yanlis anlamissin tamamen.

Benim kertenkele gibi ama gölden yakaladığım garip bir hayvanı öperken fotoğrafım vardı
Tutun atın bir şey olmaz, tabi o kadar hızlıysanız

bosver canim yaa ne muhatap oluyosun.

hadini bil.terbiesizlik yapma. diger mesajlarimi okumadan bu mesajimi alintilayip boyle yorum yazma hakkina sahip degilsin. sen kimsin ki benimle bu sekilde konusuyorsun!
Senin hiç bir hayvana yaşama hakkı yok DİYEMESSİN
Baska msj falan görmedim ben okumadım p mesajınızı okudum pislik igrenc hayvanlar yazdığınızı..
Ve utandım.
Hayvanlar aleminde cok ağır bir küfürdür İNSAN.
Umarım anlamıssınızdr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…