- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
Kediler iguanalardan çok korkuyor.Bence de, severim bu tipleri. İguana almak istedim hep. Firsat olmadi simdi alirim belki. Bir kedi bir iguana ile yaslanirim.
Haha evde birsuru kedi besleyen, cop evde oturan, emekli maasini mamalara yatiran, mustakil evinin bahcesinde cocuklari izleyen bir kadin olacagim bu gidisle. Ben oldukten sonra evimi arayacaklar bir bakacaklar tedavulden kalkmis para cuvallari.Kediler iguanalardan çok korkuyor.
Ben de düşündüm bir ara ama sonra sıkıcı geldi öööyyyle duruyor, hareket yok.
Mahallenin çocukları da kedili kadın diye lakap takar sana artık.
Çocuklar meyve çalmak için bahçeye gelince de bastonunla kovalayacaksın ama. Birincil şart bu.Haha evde birsuru kedi besleyen, cop evde oturan, emekli maasini mamalara yatiran, mustakil evinin bahcesinde cocuklari izleyen bir kadin olacagim bu gidisle. Ben oldukten sonra evimi arayacaklar bir bakacaklar tedavulden kalkmis para cuvallari.
aynenHer ne kadar iğrenç denilse de bence çok da sevimli bir sürüngen.
Pek çapkın bakmış kerata...
bence de kesinlikle igrenc yasamaya bile hakki yok o mendebur hayvanin. bi omu? timsahlar yilanlar vahsive cirkin gorunen tum hayvanlar.. bjr hamambovcgi niye yasiyor? pislik sey iste...
oowwwwelıne bı poşet sar ya da eldıven tak gır odaya al elıne at dısarı bu kadar
hadini bil.terbiesizlik yapma. diger mesajlarimi okumadan bu mesajimi alintilayip boyle yorum yazma hakkina sahip degilsin. sen kimsin ki benimle bu sekilde konusuyorsun!Bu kafayla seninde yaşamaya hakkın yok bence.
Nasıl bi yorumdur bu ya çirkin görünen hayvanlar falan?
Sen kimsinki sen onlardan daha pisliksin örümcek beyinli desem örümceklere hakaret etmiş olucam.
Nasıl sinirlendim akşam akşam ya
Bu nasil bi yorum,kiz kertenkeleyi sevmem iyy ne igrenc hayvan diyen birine ironiyle, hakaret etmeden cevap vermis, ama maalesef sen hakaret ederek hem de yanlis anlayarak hemen kiza saldirmissin, lutfen bi daha oku yazilanlari. Sonra bu mesajini sil istersen. Cunku yanlis anlamissin tamamen.Bu kafayla seninde yaşamaya hakkın yok bence.
Nasıl bi yorumdur bu ya çirkin görünen hayvanlar falan?
Sen kimsinki sen onlardan daha pisliksin örümcek beyinli desem örümceklere hakaret etmiş olucam.
Nasıl sinirlendim akşam akşam ya
süper yaa
bosver canim yaa ne muhatap oluyosun.Bu nasil bi cevap, kiz kertenkeleyi sevmem iyy ne igrenc hayvan diyen birine ironiyle, hakaret etmeden cevap vermis, ama maalesef sen hakaret ederek hem de yanlis anlayarak hemen kiza saldirmissin, lutfen bi daha oku yazilanlari. Sonra bu mesajini sil istersen. Cunku yanlis anlamissin tamamen.
Senin hiç bir hayvana yaşama hakkı yok DİYEMESSİNhadini bil.terbiesizlik yapma. diger mesajlarimi okumadan bu mesajimi alintilayip boyle yorum yazma hakkina sahip degilsin. sen kimsin ki benimle bu sekilde konusuyorsun!
ben de kibledim çok yanlış bı yorum yapmıs