- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
-
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
ayyy yapamammm yapabılsemde tutamam :)elıne bı poşet sar ya da eldıven tak gır odaya al elıne at dısarı bu kadar
bence de kesinlikle igrenc yasamaya bile hakki yok o mendebur hayvanin. bi omu? timsahlar yilanlar vahsive cirkin gorunen tum hayvanlar.. bjr hamambovcgi niye yasiyor? pislik sey iste...Kertenkele gıbı bır hayvanın neresı tatlı olabılır ya iğrenç
İtici buluyorum kertenkelelerı benım fıktım tabıkı sevenlerde vardır..bence de kesinlikle igrenc yasamaya bile hakki yok o mendebur hayvanin. bi omu? timsahlar yilanlar vahsive cirkin gorunen tum hayvanlar.. bjr hamambovcgi niye yasiyor? pislik sey iste...
Suleymancik harika bir hayvan. Evde bocek birakmaz tertemiz yapar evi. Zarari da yok mikrop tasimiyormus. Keske benim evimde ciksa suleymancik.Kertenkele değildir o süleymancıktır. Bişey yapmaz ısırmaz sokmaz. Zavallı bir hayvan. Dokunsanız bile ölebilir çok narindir. Çok korkuyorsanız korkmayan birini çağırın alıp koysun çimenlik bir yere.
Her ne kadar iğrenç denilse de bence çok da sevimli bir sürüngen.Suleymancik harika bir hayvan. Evde bocek birakmaz tertemiz yapar evi. Zarari da yok mikrop tasimiyormus. Keske benim evimde ciksa suleymancik.
Bence de, severim bu tipleri. İguana almak istedim hep. Firsat olmadi simdi alirim belki. Bir kedi bir iguana ile yaslanirim.Her ne kadar iğrenç denilse de bence çok da sevimli bir sürüngen.