eve yavru kertenkele gırmıs napıcam ben

biz kavanoz kapatmıştık. altından da çok açmadan kağıt geçirip kavanoza koyup oyle çıkarmıştık dışarı. kavanozu yan koyunca kendisi çıkıyo zaten. ayy ne tatlıdır şimdi o. hem belki annesini arıyodur

Kertenkele gıbı bır hayvanın neresı tatlı olabılır ya iğrenç
bence de kesinlikle igrenc yasamaya bile hakki yok o mendebur hayvanin. bi omu? timsahlar yilanlar vahsive cirkin gorunen tum hayvanlar.. bjr hamambovcgi niye yasiyor? pislik sey iste...

ayyy çok tatlı oluyorlar bende bir sabah işe gidicem sabah kapıda karşıladı beni ben sağa gidiyorum o sola ben sola gidiyorum o sağa sonra kenara çekildi ben işe gittim eve geldiğimde kardeşlerim yakalamış kavanoza koymuşlar bi kaç gün yiyeceği şeyleri araştırdık öyle takıldık. Sonra kıyamadık öyle tutsak gibi durmasına bahçeye saldık. Sonra tekrar geri geldi sonra tekrar saldık. Bir kaç kez tekrarladı. İsmi bile vardı sonra büyüdü herhalde bi daha gelmedi.

Bazıları şaka, bazıları gerçek resmen hayvana demediğini bırakmamış “yaşamaya hakkı yok” vs.

O da Allah’ın yarattığı bir canlı ve doğada mutlaka görevi var. Hiçbir şey boş yere yaratılmaz. Çok itici olmuş savunmasız varlıklar için bu tür söylemler. Tamam güzel görünmüyor olabilir ama hiçbir canlının yaşaması ya da yaşamaması hakkında yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

Suleymancik harika bir hayvan. Evde bocek birakmaz tertemiz yapar evi. Zarari da yok mikrop tasimiyormus. Keske benim evimde ciksa suleymancik.

Yaaa ben karafatma, örümcek, börtü böcek korkmam hatta ellerim o derece ama kertenkele yani en nefret ettiğim hayvan. Yılandan bile öyle korkmuyorum. Küçükken evimiz bahçeliydi ve elimi attığım her yerde bunlar vardı, çekmeceme bile girmişlerdi. Neffret ettim, görmek bile istemiyorum. Kabus görürüm hep kertenkelelerle ilgili.

Bence süpürgeye çek, dışarı çıkar süpürgeyi ve süpürgenin altını aç çıkar o. Ben asla yanaşamam ve hep böyle yaptım.

Ayyy ayağımın altına geldiler sanki deliireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…