Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne yaptın savaşmı çıktı evde bir yerden başlaman lazım yoksa öyle kalır bugün perdeleri ve tülleri yıkadım ütüledim astım birde camlar sildim yerleri sildim,tavuk sote yaptım suyunada çorba yaptım birazdan popomu şurdan kaldırırsam eğer temizleyip kavanoza koyduğum biberlerin turşu suyunu hazırlayacağım
Pess alkis emoji aradim ama bulamadim . Ben tatilden yeni dondum camasirlar yikanip yerler silinse yeticek bana. Bide buzdolabinda artik nerdeyse karbonmonoksit sacicak yiyecekler atilsa oh mis
Kıss lolabunny turşumu yaptım suyu fazla geldi artan su ziyan Olmasın dedim Havuç turşusuda yaptım Birde tezgahın üzerinde yalnız ve yorgun bir yeşil elma vardı onuda yeni arkadaşlarının yanında fermantasyon olması için aynı kavanoza koydum Tam 3 kavanoz Turşu yaptım 3 kavanoz dediysem hemen korkma hepsi Nutellanın küçük boy kavanozları
Şu saatte gönüllülerimiz hariç kimseyi zaten bulamazsınız. Yarın şehrinizdeki temizlik şirketlerini arayın. Şu anda buradan çıkın ve google abiye .... şehri temizlik şirketi yazın. Kolay gelsin.
Şu saatte gönüllülerimiz hariç kimseyi zaten bulamazsınız. Yarın şehrinizdeki temizlik şirketlerini arayın. Şu anda buradan çıkın ve google abiye .... şehri temizlik şirketi yazın. Kolay gelsin.