Merhaba kızlar 1 buçuk 2 ay öncesine kadar evimde 20 gün de olsa kedi besleyebildim evde besleyebildim diyorum çünkü ailem çok karşıydı en başından beri fakat ben onları ikna etmiştim ancak kedi 1.5 2 aylık civarı daha yavru olduğu için tuvaletini yaparken ayağına bulaştırıyordu evde dışkılı hale dolaşıyordu buda kediyi sahiplendirmemize sebep oldu ne yazık ki bana kalsa ben idare ederdim ama ev halkı kesinlikle karşı geldi özellikle babam hiç istemedi onun dışında yavru olmasından kaynaklı olarak düşündüğüm ısırma yaramazlık tırmalama huyu çoktu erkek kediydi ama çok sevgi dolu kucak delisiydi hiç istemeyerek sahiplendirdim şimdi çok şükür çok daha iyi bakılıyor ve seviliyor olan bana oldu içimde kaldı halen kedi beslemek istiyorum ancak tabii ki farklı şeyler düşünüyorum mesela ailem memlekete gidecekken eve almayı onlar yokken daha kolay sahiplenirim diye düşünüyorum sonrasında kabul ettirmesi de kolay olur asıl önemli detay şu evdeki küçük odaya kapatmak kısa süreli orda tutmak daha sonra salon hariç diğer odalara koridara almak eve yavaş yavaş alıştırmak istiyorum salon hariç çünkü herşey yepyeni annem mobilyalara perdelere tırmandığını görünce deliriyor bu süreye kadar tüm eşyaları (yatağı kumu maması) orada dursa fazla ilgi görmeden büyüse çünkü çalıştığım için her dakika yanında olamam evden çalışıyorum ama illa dışarı çıkıcam ve sadece mesaim bittiğinde onunla ilgilenebilicem bu şekilde alıp beslesem sizce doğru bir karar olur mu hayvan kısa süre de olsa odada sıkılır mı mutsuz olur mu günaha girer miyim çok kararsızım bi yanım istiyor bi yanım bakamazsam günaha girerim diye korkuyor şunu da belirtiyim sokaktan bulabilirsem alıcam eğer sahiplenirsem dişi calico cinsi bi kedi sahiplenmek istiyorum çünkü bu kedilerin sakin huylu olduğu söyleniyor sizce doğru mudur? Ve sizce ne yapmalıyım beslemem doğru olur mu?