Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu tür işler bazı semtlerde dükkanlara asılan ilanlarda yazıyor ben çok gördüm ama asmayanda var.Tuhafiyeceler sorarsanız bilgi alma şansınız yüksek,hiç olmazsa yönlendirirler.Birde internette arama yaparsanız denk düşebilir,ben yine de bir araştırayım belki birşey çıkar.
Son araştırmam :)Tuhafiyeciler yada bazı yüncüler örgü,tülbent v.s. işi yaptığın zaman üzerine belli kar koyup satıyorlar senin emeğin ne kadarsa o kadar parayıda sana veriyorlar.Ben bunları gözümle görüp kulağımla duydum bazı ürünler tülbent(iğne oyası)havada kapılıyor birde çeyizlik ürünler havlu işleme falan.Tuhafiyecilerle yada yüncülerle konuşursan belki bir iki iş çıkar.Bir bak derim.Benim vaktim olsa ben ugraşıcem ama vaktim yok belki yaza.
bende pendik çevresinde bakıyorum daha çok bu gelinlik süsleme gibi boncuk işleri dantel oyadan anlamam.bilginiz olursa banada yazarsanz çok sevinirim.
kızlar ben tekstil fabrikasında çalışıyorum... el işçiliği için dışarılara iş veriyoruz... mesele olur ya t-shirtlere toka dikilir ; taş dikilir ; boncuk işlenir ... onun gibi ... ama selinin dediği gibi kısa sürede çok iş ama az para ... tekstil firması varsa çevrenizde görüşebilirsiniz belki...