Eve hırsız girmiş yaa ben evde yalnızken .. :(

Bir öncek evimiz düz girişti ben evdeyken kapalı balkonun pencerelerini söküp götürdüler benim evde olduğumu da gayet biliyorlardır çünkü oturduğum odanın penceresi açık ve tv sesini ill ki duymuşlardır gündüz saat 15.00' da oldu bu olay, yani saat falan farketmiyor artık hırsızlar için evde kimse varmış yokmuş umursamıyorlar polisler hırsızların çoğunun madde kullanıp hırsızlığa çıktığını söylediler cesaret versin diyeymiş, maddeyi kullanıyorlar günüz gece farketmiyor böylece cesaretleniyorlar, alarm taktırın eve altınları da arkdaşların dediği gibi evde muhafaza etmeyin

Neden polis çağırmadınız? Bu arada hırsız her saatte giriyor maalesef,bizim eve öglen 2-3 arasında girmişti.

Cok gecmis olsun canim ya. Allah korumus dua et sana zarar gelmemis altinlarla gezmen sakincali hemen cikar brnce ve polise de haber vrrin ev girisini goren yada sokak mobeselerinden tespit edebilirler
sağol canım
Polis istememe nedeni ne ki?
Ben kafayı yerdim sanırım öyle bir şey yaşasam.

Neden polis çağırmadınız? Bu arada emedi.hırsız her saatte giriyor maalesef,bizim eve öglen 2-3 arasında girmişti.

Daha önce de olmuştu polis döndü durdu parmak izi vs ama bi şey çıkmadı. Babam da uğraştırmayın bizi polis bulamıyo zaten dedi isttemedi.

Geçmiş olsun canım

Çok kötü bir olay yaşamısınız. Hırsız nerden girmiş olabilir? Bence normal böyle hissetmeniz. Ben özgecan aslan olayından sonra bile kendime yeni geldim. Maalesef dünya kötü biryer oldu. Allah'tan adam kaçmış gitmiş. Ya size evde zarar vermeye kalksaydı??!! Allah korumuş sizi. Uygun fiyatlı caydırıcı alarm paketlerine bakın isterseniz. Allah korusun.

Hırsız yalnız bayadan korkmamıştır başına bela almamak için gizlenmiştir siz hırsızların rastgele girdiğini falanmı sanıyorsunuz? Onlar keşif yapar önce. Sandığınızdan daha zekiler.
pinpon topu ile araba kapısı açanları var bak.
Onlar araştırıyor önce, sizin evde olduğunu bile bilmiyordur. Siz sürpriz olmuşsunuz.
İlla üstünüze yürümesi öldürmesi gerekmiyor, hırsızlar kim olursa olsun saklanır.
ayrıca bu hırsızlık sonucu öldürülen kişilerin çoğu tanıdıkları tarafından öldürülenlermiş.

Hemen tanıdıktır şudur budur diyerek insanların günahını almayın.
jandarma kızıyım babam sayesinde artık tecrübe edindim.

Tanıdıktır dediğimiz akraba değil. Çevrede oturanlardan olabilir. 22 senedir aynı yerde oturuyoruz hemen herkesi tanırız. Abim engelli biraz saftır. Kahveye gider arada. Demiş annemler yok tekim ben kız kardeşim geldi yanımda kalıyor. Yan komşu her sene tatile gider iki güne kalmaz hırsız girer evine. Geçen ay da evimiz tenhayken kapıyı zorladı biri ama yetişemedik kaçtı.
Kamera taktıralım desek kimse yanaşmıyor.
Bir de bunca senedir hırsız herkese girdi biz hariç. Çünkü babam emekli 20 seneden fazladır sürekli evde. Bikaç aydır hastanelerdeler. İkidir hırsız olayı. İnsanın aklına çevre tanıdık vs geliyor doğal olarak. Hatta apartmanda biri var kaç kez hırsızlıktan yakalandı. Daha önce Ablamın telefonunu çalmıştı abisi ayaklarımıza kapandı telefonu getirdi özürler diledi. Yine de odur demiyoruz. Kahvede biri duymuşsa evin boş olduğunu diyoruz.

canım çok geçmiş olsun. benimde başıma geçenlerde bu tarz bir olay geldi. Allahtan o zamanlar hamile değildim. yoksa düşünemiyorum olacakları. evimize giren hırsızla burun buruna geldim. gerçekten korkunçtu eşim pronet güvenlik sistemlerinde çalışıyor ama kendi evimize alarm kurdurmak aklımıza gelmedi. olaydan sonra tekrar hırsız girmeye çalıştı ama kurulan alarm sisteminin yardımıyla yakalattık :) tatlım hırsızlık olayının ne kadar zor bir durum olduğunu yalnızca yaşayan anlar.. tekrardan geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…