- Konu Sahibi alekta movik movik
Evinizde altın olduğunu bilen birileride olabilir. Polis direk yakın çevre tanıdıklardan şüphelendiğiniz var mı diye soruyor. Çok geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımCok gecmis olsun canim ya. Allah korumus dua et sana zarar gelmemis altinlarla gezmen sakincali hemen cikar brnce ve polise de haber vrrin ev girisini goren yada sokak mobeselerinden tespit edebilirler
Polis istememe nedeni ne ki?
Ben kafayı yerdim sanırım öyle bir şey yaşasam.
Neden polis çağırmadınız? Bu arada emedi.hırsız her saatte giriyor maalesef,bizim eve öglen 2-3 arasında girmişti.
sağol canım
Daha önce de olmuştu polis döndü durdu parmak izi vs ama bi şey çıkmadı. Babam da uğraştırmayın bizi polis bulamıyo zaten dedi isttemedi.
Canım kendi evim olsa anında bildirirdim.Bana sorarsan yine de polise bildirmekte fayda var.
İçerden sesler duyduktan sonra kalktım Kapıyı içten kilitlerken de güldüm dedim bi de evde hırsız varmış kendimi hırsızla eve kilitliyomuşum.ayyy okurken bıle urkuldum haa
Geçmiş olsun canımKızlar hâlâ titriyorum.
Babam hastanede yatıyor evde yarı engelli bi abim var beni çağırdı annem yatıya. Annem babam hastanede kaldılar.
Sabahları abim aşağı iner hava almaya. Hiç şaşmaz saati sabah 7de.
Ben sabah 7.44te kalktım eşim arıyodu dedim bu saatte niye ayaktasın yat uyu falan 2 dk konuştuk kapadık. Ben tabi artık uyuyamadım. Baktım evden sesler geliyor. Dedim abim niye çıkmamış ki dışarı. Çok seviyo halbuki. Kalktım baktım yatağında yok. Iki odaya tek baktım yok. Dedim kilit açıksa çıkmıstır. Baktım eve kilit açık. Üst kilidi kapadım tekrar odaya geçtim. Biraz burda takıldım yarım saat falan geçti biraz uyudum tekrar. 9da annem aradı para istedi babam taburcu olacak. Hazırlandım falan kilide eljmi attım açmak için. Dönmüyor. Kapının kolunu indirdim kapı hemen açıldı. Elim ayağım boşaldı. Kilitlediğime eminim. Baktım kilerde bi dolabın kapağı açık duruyor.
Şimdi bizimkiler diyorlar ki hırsızdır sesini duyunca saklanmış, sen kapıyı kilitleyip odaya geçince kilidi açıp kaçmış. Hatta tanıdık biridir yoksa senden niye saklansın görmenden korkmuş. Yoksa seni iter kaçar giderdi ya da sana zarar verirdi. Kolumda altınlar vardı korkudan takıp uyudum dün gece. Evden çıkarken de kapıyı aşağıdan kilitlemeye çalıştım olmadı. Bozmuş kilidi de. Bi de dışarda kaldık aha dedim. Neyse kapıcı film koydu saniyede açıldı kapı. Yengem eve geçti ben hastaneye. Babam polis çağırmayın diyor
tanıdık dıyorum ben :)İçerden sesler duyduktan sonra kalktım Kapıyı içten kilitlerken de güldüm dedim bi de evde hırsız varmış kendimi hırsızla eve kilitliyomuşum.
Aklıma geldikçe dizlerim titriyor.
tanıdık dıyorum ben :)
Hırsız yalnız bayadan korkmamıştır başına bela almamak için gizlenmiştir siz hırsızların rastgele girdiğini falanmı sanıyorsunuz? Onlar keşif yapar önce. Sandığınızdan daha zekiler.
pinpon topu ile araba kapısı açanları var bak.
Onlar araştırıyor önce, sizin evde olduğunu bile bilmiyordur. Siz sürpriz olmuşsunuz.
İlla üstünüze yürümesi öldürmesi gerekmiyor, hırsızlar kim olursa olsun saklanır.
ayrıca bu hırsızlık sonucu öldürülen kişilerin çoğu tanıdıkları tarafından öldürülenlermiş.
Hemen tanıdıktır şudur budur diyerek insanların günahını almayın.
jandarma kızıyım babam sayesinde artık tecrübe edindim.