- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
ikidir sizin bu hırsız girme saatine takıldığınıza denk geliyorum .Sabah sabah hangi hırsız girer ki sabahanın 7 sinde insanar uyanış olabilirler ve bir gün aydınlanmış olur ayrıca kardeşiniz zaten çıkmış dışarıya belki o açmıştır açarken bozmuştur. Yani saat olarak hırsızın gireceği saat değil çünkü kilitledim ama kilit yine açıktı aşağıya indiğimde diyorsunuz yani siz gelince saklanmış sonra siz yukarı çıkınca da gitmiş ne bileyim pek mantıklı gelmedi ama evde alınan birşey var mı?
Ya kapıyı bir şekilde açıp Allah esirgesin altınlar için bileklerini kesseydi, lütfen altınlarınızı üzerinizde taşımayın çok geçmiş olsun...Akşam korku girdi içime. Diger odada cekmecedeydi Koluma takıp uyudum odamı kilitleyip uyurum ben. Yengeminkiler de gizli bi odadada zor bulunur bi yerde. Oraya koymaya üşendim.
Ya kapıyı bir şekilde açıp Allah esirgesin altınlar için bileklerini kesseydi, lütfen altınlarınızı üzerinizde taşımayın çok geçmiş olsun...
Aynen hırsız her saatte girer,bizim de başımıza geldi ve ilk akşamdan girdiler erken bir saatte hatta diğer komşularımıZın evide soyuldu onlar bile erken bir saattediydi,yine bir komşumun evine öğlen girdi hırsız eskidenmiş o gece yarısı girmeler.Insanlar evlerinin diğer bir odasında otururken bile giriyor.ikidir sizin bu hırsız girme saatine takıldığınıza denk geliyorum .
Hırsız her saatte girer .Bunu kafanıza bir yazın bence .
Geçmiş olsun bizim de başımıza geldi ,parmak izi falan da çıktı ama bulunamadı hırsızlar.Haklısınız evde tek olunca bi de korkak biriyim öyle yaptım :/
Hırsız tanıdıktır diye düşünüyoruz. Bizim ev boş kalmaz pek. Hastanede olduklarını bilen biridir :/
Geçmiş olsun bizim de başımıza geldi ,parmak izi falan da çıktı ama bulunamadı hırsızlar.
Kayınvalidemlere bayram sabahı girmişliği var. Gözleri çok kara. Saat falan dinlemiyorlar haklısınız.ikidir sizin bu hırsız girme saatine takıldığınıza denk geliyorum .
Hırsız her saatte girer .Bunu kafanıza bir yazın bence .
Biz de kamera yoktu sadece parmak izleri çıktı ama tek soyulan evde bizim değildi,aynı mahallede bir sürü eve girdiler hep seçilen evler 1. Kattı üstelik hepsi Demir korkuluk vardı korkulukları pat pat kesip giriyorlar birde çıkarken geldikleri odanın kapsını kilitleyip gidiyorlardı arkasından.Bizim çok net kamera görüntüsü vardı bina girişinde gene bulamadılar uğraşmak mı istemiyorlar bilmiyorum
biz de geçen yıl 1 mayıs a bağlayan gece girdi 5 aile ferdi de uykudaydık
laptop çalmış sadece polis i aradık 2 farklı kişi dönüş yaptı siz de birşey var mı yok, hmm sadece laptop mu gerekvar mı çalındı diye ben de öğrenci kimliklşerimiz gitmiş ya yenisi çıkar onların problem olmaz dedi
ama ben ısrarla gelin belki parmak izinden bulacaksınız adamı dedim geldiler 9 aydır hiçbir şey olmadı bizi arayan da olmadı bizden naptınız diyen de olmadı
yani çapırmak istiyorsan çağır ama sana yaşadığım olayı anlatayım dedim
O duyguyu iyi biliyorum. Bende yaşadım. Daha kötüsü ben uyandım ve hırsızı gördüm. Odama gelmiş üzerimden uzanıp yatakta duran telefonumu almış. 15 20 saniye önce açsam gözümü odamda tepemde olurdu sanırım. Ben uyandığımda koridorda yürüyordu bağırdım odamın kapısını kapadım kitledim. Çok kötü bir şey ya.
geçmiş olsun kimsenin günahını almamak lazım ama tanıdık olma durumu sanki baya ağır basıyor. sizin durumunuzu bilip bundan yararlanmaya çalışan bir komşu gibi..
Polis anında çağıracaktın iş işten geçmiş.
Ne rahat açmış kapıyı çıkmış adam.
Kamera falan neden taktırmıyorsunuz evinize?
Biz de kamera yoktu sadece parmak izleri çıktı ama tek soyulan evde bizim değildi,aynı mahallede bir sürü eve girdiler hep seçilen evler 1. Kattı üstelik hepsi Demir korkuluk vardı korkulukları pat pat kesip giriyorlar birde çıkarken geldikleri odanın kapsını kilitleyip gidiyorlardı arkasından.
Sabahtandır titriyorum ya bana bi şey yapsaydı ya abim varken abime bi şey yapsaydı zaten engelli ödü kopardı
Yalnız tanıdık biri de olmayabilir. Annenler ne zamandır hastanede? Onlar eve girmeden önce araştırıyor dedi polis. Mesela bir kaç gün gelip zilleri basıyormuş sabah saatlerinde belki o saatte evde kimse yok sanıyordu. Birde polis hırsızlar eve girince zarar vermiyorlar çoğu zaman dedi. Tanıdık biri değilse. Yani saklanmış olması tanıyor anlamına gelmeyebilir. Ben birde sonradan kamerada izledim yukarı tırmanıyor cebinde kocaman bıçak gibi bir şey. Baya etkisinde kaldım. Adamla birbirimize baktık resmen. Ya bizim komşu kızını okuldan almaya gitti o yarım saat içinde girmiş biliyor onlar kim hangi saatte evde değil.
Arkadaşa katılıyorum tanıdık diye düşünmeyin hırsızlar kim evde yok bilirler çoğu zaman,bir ara yumurta atıyorlar diye çıkmıştı haberlerde pencereye yumurtayı atıyorlarmış ertesi gün gelip bakıyorlarmış temizlenmemiş ise eve giriyorlarmış.6. Kat değil 20. Kat olsa yine fark etmez.komşumun evi 12. Kat sayılır öğlen vakti girdiler.Benim evimde 15. Kat bizi bile yokladı.Gece yarısı kapının tokmağı çalındı kardeşim ve benim sesimi içerden duyunca birileri aşağı kata doğru indi gitti.Asansör kullanılmadı katlara doğru ayak sesi gitti ve her gittiği katta lambalar açılıp kapandı .Site yönetimine söyledik kameralar bozukmuş yeni takılmıştı o gün.Eski evimde yaşadım ben de bu duyguyu.Son zamanlarda her ay 3 - 5 gün falan kalıyolar hastanede. Geçen ay da akşam kapımız zorlandı baktım anahtar arkada bayaa sallanıyor. Kapıyı açmamla asansörün kapısının kapanması bir oldu. Geçen ay babam evdeydi kapıya çıktı bağırdı ama inip kaçmıştı bile. 6. Katta oturuyoruz cesarete bakar mısınız.
Evde annem babam bi de engelli abim var üçü yalnız yaşıyorlar normalde. babam hasta abim de zaten durumu ortada. Kimse bu biliyor bunları.
Bizim yan komşu da kızı evde tekken hırsız girmiş yastığının yaninda telefonu almış kaçmış.
Allah haklarından gelsin