Eve hırsız girmiş yaa ben evde yalnızken .. :(

alekta movik movik

Prosuz
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.801
2.688
Kızlar hâlâ titriyorum.
Babam hastanede yatıyor evde yarı engelli bi abim var beni çağırdı annem yatıya. Annem babam hastanede kaldılar.
Sabahları abim aşağı iner hava almaya. Hiç şaşmaz saati sabah 7de.
Ben sabah 7.44te kalktım eşim arıyodu dedim bu saatte niye ayaktasın yat uyu falan 2 dk konuştuk kapadık. Ben tabi artık uyuyamadım. Baktım evden sesler geliyor. Dedim abim niye çıkmamış ki dışarı. Çok seviyo halbuki. Kalktım baktım yatağında yok. Iki odaya tek baktım yok. Dedim kilit açıksa çıkmıstır. Baktım eve kilit açık. Üst kilidi kapadım tekrar odaya geçtim. Biraz burda takıldım yarım saat falan geçti biraz uyudum tekrar. 9da annem aradı para istedi babam taburcu olacak. Hazırlandım falan kilide eljmi attım açmak için. Dönmüyor. Kapının kolunu indirdim kapı hemen açıldı. Elim ayağım boşaldı. Kilitlediğime eminim. Baktım kilerde bi dolabın kapağı açık duruyor.
Şimdi bizimkiler diyorlar ki hırsızdır sesini duyunca saklanmış, sen kapıyı kilitleyip odaya geçince kilidi açıp kaçmış. Hatta tanıdık biridir yoksa senden niye saklansın görmenden korkmuş. Yoksa seni iter kaçar giderdi ya da sana zarar verirdi. Kolumda altınlar vardı korkudan takıp uyudum dün gece. Evden çıkarken de kapıyı aşağıdan kilitlemeye çalıştım olmadı. Bozmuş kilidi de. Bi de dışarda kaldık aha dedim. Neyse kapıcı film koydu saniyede açıldı kapı. Yengem eve geçti ben hastaneye. Babam polis çağırmayın diyor

geçmiş olsun

bencede tanıdıktır.evde kimse olmadığını düşündü ve girdi

Allahtan size bir şey olmmaış buna şükredin

bir şeylerinizi almışlarmı para altın eşya tabiki polisi çağırın

Bence vakit kaybetmeyin polise haber verin. Kiliitte ya da orda burda illa ki bir şey kalmıştır. Geçmiş olsun.

altınları neden üzerinizde tutuyorsunuz canınıza mı gelsin Allah esirgesin???
bunu göze alan adam hırsız yani ,üzerinizden almaya kalkarsa??
Allah korusun lütfen bunları da düşünüp,altın gibi şeyleri bankada kasada tutun lütfen..
Rahmetli anneannem kolundaki altınlar için canından oldu...

Çok büyük geçmiş olsun, karşılaşmadığınız iyi olmuş ama verilmiş sadakanız varmış, benim başıma benzer bir olay geldi hatta darp da edildim hırsız tarafından, iyi ki karşılasmamızsınız..

Sağolun kızlar. Benim bikaç bileziğim vardı elime taktım ne bileyim odalara koymak guvenli gelmiyo bana. Tabi yaptığım da riskli. Ya yengemin de bir sürü altınları vardı o da bizde saklıyor neyse ki bulamamış hırsız. Ya babam hasta uğraştırmayın beni diyor çok yaşlı biraz aksi. Daha önce de olmuştu polis parmak izi buldu ama hırsızı bulamadı. Bişey çıkmaz yine diyorlar.
Rabbim kimseye vermesin ya bi de evde yalnızken

Kolumda altınlar vardı korkudan takıp uyudum dün gece.
Eve hırsız girdi diye bileziklerinizi mi taktınız bu kısmı anlayamadım....

Kolumda altınlar vardı korkudan takıp uyudum dün gece.
Eve hırsız girdi diye bileziklerinizi mi taktınız bu kısmı anlayamadım....

Akşam korku girdi içime. Diger odada cekmecedeydi Koluma takıp uyudum odamı kilitleyip uyurum ben. Yengeminkiler de gizli bi odadada zor bulunur bi yerde. Oraya koymaya üşendim.

Sabah sabah hangi hırsız girer ki sabahanın 7 sinde insanar uyanış olabilirler ve bir gün aydınlanmış olur ayrıca kardeşiniz zaten çıkmış dışarıya belki o açmıştır açarken bozmuştur. Yani saat olarak hırsızın gireceği saat değil çünkü kilitledim ama kilit yine açıktı aşağıya indiğimde diyorsunuz yani siz gelince saklanmış sonra siz yukarı çıkınca da gitmiş ne bileyim pek mantıklı gelmedi ama evde alınan birşey var mı?

Evden sesler geldi. Baktım abim gitmiş. Gittim kapıyı kilitledim odama geçtim. Sonra dışarı çıkacağım zaman baktım kapı kilitli değil. İcerden kilitlemiştim yukarı kilidi. Yani biri benden sonra yine içeriden açmış kilidi.
Abim 7de çıkmış ben 7.50 falandi kilitledim kapiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…