• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Giren Yarasa

kumandapili

♀️
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
684
1.847
113
Arkadaşlar merhaba, sabah yatak odasının balkonunu havalandırmak için açtığımda stor perdenin üzerinde hareketsiz bir canlı gördüm, daha önce hiç görmemiştim haliyle biraz ürktüm. Tipini araştırınca yarasa olduğunu öğrendim. :( Zaten hareketsizdi zarar vermeden dışarı saldık. Şimdi değmiş olduğu yerleri çamaşır suyuyla sildim. Elbise dolabı var kapının bitişiğinde ve asma tavan var. Buralara yuva yapmış olabilir mi? Sık sık temizleniyor oralar dolabın içinde dışında bir şey yok gibi. Hiç ses falan da duymadık. Görünür de bir şey yok ama endişe ediyorum. Başka ne yapabilirim?
Minik arkadaşın görselleri de var ama tetikleyici olabilir diye eklemedim. Dileyen olursa gönderirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, sabah yatak odasının balkonunu havalandırmak için açtığımda stor perdenin üzerinde hareketsiz bir canlı gördüm, daha önce hiç görmemiştim haliyle biraz ürktüm. Tipini araştırınca yarasa olduğunu öğrendim. :KK43: Zaten hareketsizdi zarar vermeden dışarı saldık. Şimdi değmiş olduğu yerleri çamaşır suyuyla sildim. Elbise dolabı var kapının bitişiğinde ve asma tavan var. Buralara yuva yapmış olabilir mi? Sık sık temizleniyor oralar dolabın içinde dışında bir şey yok gibi. Hiç ses falan da duymadık. Görünür de bir şey yok ama endişe ediyorum. Başka ne yapabilirim?
Minik arkadaşın görselleri de var ama tetikleyici olabilir diye eklemedim. Dileyen olursa gönderirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ay benım evımede girmişti, esimle ne yapacağımzı sasırdık, esıme cıkarmamız gerek dedım o odaya girdi ardından kapıyı kapattım onu cıkarmadan acmam dedim 😂😂 korkunctu benım ıcın, esımın basına daha once geldıgı ıcın sakince halletti

Korkmanıza veya başka bir şey yapmanıza gerek yok, eğer akşam hava kararana kadar balkon açık kalıyorsa gece uyumalık yer buldu diye sizin stor perdeye gelmiştir minnoş, uyuduğu sırada denk gelmişsiniz şayet tekrar girer diye endişe ediyorsanız balkon kapısına sineklik yaptırın, evinize yuva yapmamıştır öyle olsa sürekli görürdünüz😌

Yuva ihtimali beni çok korkuttu ama öyle bir şey görünmüyor :)
Biraz araştırdık bebek yarasaymış ve muhtemelen kış uykusunda biri

Back