- 16 Ocak 2016
- 957
- 297
Merhabalar, sürekli evime gelen kadınla artık iyice yüzgöz olduğumuz için yeni birini buldum arkadaşım vasıtasıyla, bu hafta evime ilk kez gelicek. Çocuğum yok, karı koca tüm gün işteyiz, oturma odam yok sadece salonum var , evin aktif kullanılan kısımları mutfak salon ve yatak odası sadece, bir odamda boş, 2 cam balkonum var. Evim hep temiz olur genelde ve dağılmaz yani o yüzden anlattım bunları. Kadını da 2 haftada 1 yarım gün düzenli olarak almak istiyorum beğenirsem. Sizce ilk geldiğinde neler istemeliyim kadından, diğer kadın gibi yüzgöz olmak istemiyorum artık sonra laf dinletemiyorum çünkü. Bir de kadın iş yaparken başında durmak ayıp gibi geliyor utanıyorum, ama başında durup izlemelimiyim her oda değiştirdiğinde, özellikle banyolarda? Zaten sonraki geldiklerinde ben işte olucam haftaiçi gelicek hep, hiç görmücem. İlk tanışma diye bu seferlik haftasonu çağırdım,ne yapmalıyım kuralları nasıl belirlemeliyim kızlar? İsteklerimi nasıl belirtmeliyim? Ben çok yumuşak yüzlüyüm beğenmediğim bi yer olursa asla söyleyemiyorum, bu yüzden sorun yaşadım zaten öncekiyle de. Kadınında benden memnun olması önemli tabi