- 16 Ekim 2022
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kizimin Annesiyim
Genel olarak misafir agirlamayi seven biriyim usulunce ama benmi abartiyorum yoksa misafirlerim mi fazla rahat ayir edemez hale geldim cildiricam soyleki kizlar benim kucuk bir kizim var ve misafirlerim bana geldiginde 3gunden uzun sureyle kaliyorlar hani evde kucuk cocuk var uyuyormi rahatsiz olurmi hic umursamazlar sesli konusurlar gulerler telefonlarda gorusmeler vs surekli kizimi opuyorlar en rahatsiz oldugum sey gec satekadar otururlar gece 00 bir iki farketmez halile cocugumunda uyku duzeni bozuluyor bide yatmaya giderken ila cocugumuda yaninda yatirmak ister valla cinlerim tepeme biniyor evin sahibi onlarmis bende misafir gibymisim gibi davraniyorlar her isi yaparlar yemekti camasirdi bilmem ne been cocugumla herzaman nasil yapiyorsam yine yaparm ya bi salin oda yetmezmis gibi butun gun evde pijamayla dolassiyorlar hani kendimi sorguluyorum benmi yalnisim onlarmi hani been biyere misafirligige gitsem 2saten fazlasini almaz giyimime konustuguma oturmama dikat ederm yardima ihtiyac varni sorarim Boyle olmak cok mu zor ya