Bahçe ile evde bakılan kediler farklı oluyor canım kapalı ortam stresi de ekleniyor üzerine ama veteriner önerini uygulayacağım çünkü anne kedi kendini koruyor da yavrular doğduğunda yavruları boğazlar öldürür diye korkuyorum şuanda açıkçası..
Hamile olan inşallah sağlıkla doğurursa ev gri gri yavrular doğacak ücretsiz sahiplendirebilirim fazla yavru olursa.
Erkek kediler evet karakterine göre saldırgan olabiliyorlarmış iyilikle çözemedik yani yemek yerken falan sürekli beraberler ama normal zamanda uyuyan hayvana bile gidip patik atıp saldırıyor.
Ben de çiftleşmek için bu kadar kovaladığını düşünüyorum çünkü bir kez çiftleşti ve yapabildiğini gördü. Bir de ilk tecrübesi hayvanın. Anladığım kadarıyla ondan çiftleşmek için sürekli kediyi rahatsız ediyor. Çünkü en sık yaptığı hareket Pelinin sırtına doğru el atması. Genelde çiftleşme öncesi yoklama hareketidir bu. Yani dişi izin verirse enseden dişleyip hemen peşine çiftleşirler. Tabi Pelin de hamile olduğu için çiftleşmekten kaçınıyor kızgınlığı bitti çünkü. Bu durumda kovalamaca ve kavgaya dönüşüyor evde. :/